ΑΟ Ορμή: 2 χρυσά και 1 χάλκινο στο Πανελλήνιο της Ελευθ/λης!

Μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων, όπου ο ΑΟ Ορμή κατέκτησε 3 μετάλλια

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών (153 αθλητές-τριες) πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 19-22/10 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης. Διοργανωτής ήταν ο σύλλογος μας, ΑΟ Ορμή, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, το δήμο Παγγαίου και την Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου.

Παράλληλα, ο Α.Ο. Ορμή κατάκτησε τρία μετάλλια στην διοργάνωση, δύο χρυσά και ένα χάλκινο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Αραμπατζή στέφθηκε πρωταθλήτριας Ελλάδας στην κατηγορία 50 κιλών κορασίδων με αντίπαλο την Αλεξάνδρα Παυλή της Παναχαϊκής.

Επίσης, η Χριστίνα Νικολάου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 57κ. παγκορασίδων.

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια μας, Μαρίνα Αραμπατζή, πραγματοποίησε τον πρώτο της επίσημο αγώνα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 48κ. παγκορασίδων.

Ευχαριστήριο από τον πρόεδρο Βασίλη Βεργόπουλο

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Παμπαίδων Κορασίδων Παγκορασίδων 2017, χθες μεσημέρι Κυριακής έφτασε στο τέλος του. Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή Βασίλης Βεργόπουλος και ο προπονητής Μπάμπης Αραμπατζής έγιναν αποδέκτες συγχαρητηρίων, για την άρτια διοργάνωση, για τη φροντίδα της παραμικρής λεπτομέρειας που θα δυσκόλευε τους 145 αθλητές, τους 42 προπονητές, κριτές, διαιτητές, επισκέπτες, ανθρώπους της ΕΟΠ.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Όμως όλα αυτά έχουν ένα τεράστιο κόπο συνεργασίας, ανθρώπων, φορέων… Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του συλλόγους ευχαριστεί το Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Αναστασιάδη Φίλιππο τους Αντιδημάρχους, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, τον Γ. Γ. αφού οικονομικά και με ό,τι άλλο υλικό ή ανθρώπινο χρειάστηκε, ήταν τέλειοι συνδιοργανωτές.
Ευχαριστεί τους χορηγούς: τον Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, τον υπεύθυνο της ΡΕΕΜΑΞ, την εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» τον ιδιοκτήτη των Παιδικών Κατασκηνώσεων Πίτσας καμπ στη Θάσο, τον κ. Αντρέα Σκλαρή, τον κ. Μάρτο Νίκο, τον κ. Βασίλη Κελεμένη ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΤΥΡΑΞΙΑΣ» στη Καβάλα, το εστιατόριο «Στραβό πιρούνι» και το Σνακ Μπαρ «Περί ορέξεως» στη Νέα. Πέραμο καθώς και τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων στην Πέραμο, κ. Παγώνη Γιώργο. Επίσης τους φούρνους Φελλαχίδης τον ιδιοκτήτη του ξενώνα Πευκόραμα, τους ιδιοκτήτες από καφέ: Πλάτανος, VERO, Il Nido, Vitrine, τα χρυσοχοΐα Αφοί Ζαρωτιάδης και Ζαρωτιάδης Τάσος, το καφέ μπουγάτσα «Γιάννης», την πιτσαρία «Καπρίτσιο», το Καφεκοπτείο Αφοί Ρουσόπουλοι, το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων «Ασλανίδης», την ξυλεία Κ. Ταουκτσή, την εταιρεία «Αmfiolive», τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική Μιχάλης Παπαδόπουλος, τα ελαστικά «Autoland», τα φαγάδικα «Κουτούκι», «Μπες στο ψητό» και «Foodfactory» στην πόλη μας, το κομμωτήριο «Βούλα» και τα είδη γάμου Άλφα Δέλτα από Καβάλα.

Τους δημοσιογράφους Ντ. Τσολακίδου, Αχιλλέα Καραγκιοζόπουλο, και Τάσο Πατσίδη και την εφημερίδα «Ενήμερος του Παγγαίου» που φρόντισαν την διασπορά του γεγονότος σε ακροατές και αναγνώστες..

Τέλος, τα Δ. Σ. Των Πολιτιστικών Συλλόγων: Πόντος Χορτοκοπίου, Πολ. Σύλλογο Αντιφιλιππων και Πολ. Σύλλογο Ελευθερούπολης.

Όπως καταλάβατε είναι το «Εμείς Όλοι» που έχει την αξία του. Ελπίζοντας ότι δεν ξέχασε κανένα  Ευχαριστεί τον κόσμο που αγκάλιασε όλους. Να είμαστε καλά και του χρόνου να έχουμε 200 αθλητές…