Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Να σπάσει και το αήττητο του Χαρ. Τρικούπη

Ο στόχος της ομάδας της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής (17.00) στο «Αλ. Δήμογλου»

Να παραμείνει στο μονοπάτι των επιτυχιών και να σπάσει ακόμα ένα αήττητο σερί θα έχει ως στόχο η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής η Ένωση θα υποδεχτεί τον «Χαρ. Τρικούπη» από το Μεσολόγγι, που είναι μια από τις δύο ομάδες του ομίλου που έχουν 3 νίκες σε 3 αγώνες. Το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη, έχοντας πλέον πάρει αυτή την απαραίτητη τονωτική ένεση από τη νίκη στη Χαλκηδόνα (που πριν από το παιχνίδι με την Ένωση ήταν επίσης αήττητη), θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ανέβει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και η 9η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σαφώς και δεν τον εκφράζει!

«Όλα εξαρτώνται από

την δική μας εμφάνιση»

«Η ομάδα του «Χαρ. Τρικούπη» όπως φάνηκε και από την παρουσία της στις 3 πρώτες αγωνιστικές  διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, μ’ έναν επίσης πολύ καλό προπονητή και εμείς θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο κόουτς της Ένωσης αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής και επισήμανε ότι «πιστεύω ότι όλα και σ’ αυτόν τον αγώνα εξαρτώνται από την δική μας εμφάνιση. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στο γήπεδο, αν είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, έχοντας πάντα στο πλευρό μας και τον κόσμο της Καβάλας». Από το παιχνίδι θα λείψει ο Χονδρόπουλος που υπέστη διάστρεμμα, αλλά θα επιστρέψει ο Καραθανάσης.

Το πρόγραμμα

Διαιτητές της συνάντησης που θα αρχίσει στις 17.00 θα είναι οι Τζίμα και Τζιοπάνος Νικ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
Καβάλα – Χαρίλαος Τρικούπης
Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα
Αγρίνιο – Στρατώνι
Ανατόλια – Φάρσαλα
Μαχητές Πεύκων – Ικαροι Σερρών
Ερμής Λαγκαδά – Γέφυρα
Ελίμεια -Πευκοχώρι
Ρεπό οι Τιτάνες Παλαμά

Η Βαθμολογία

  1. Ίκαροι Σερρών 6 (3-0)
  2. Χαρίλαος Τρικούπης 6 (3-0)
  3. Στρατώνι 5 (2-1)
  4. ΓΑΣ Χαλκηδόνα 5 (2-1)
  5. Ερμής Λαγκαδά 5 (2-1)
  6. Φάρσαλα 5 (2-1)
  7. Μαχητές Πεύκων 5 (2-1)
  8. Ασπίδα Ξάνθης 5 (2-1)
  9. Καβάλα 4 (1-2)
  10. Ανατόλια 4 (1-2)
  11. Αγρίνιο 3 (0-3)
  12. Τιτάνες Παλαμά 3 (0-3)
  13. Πευκοχώρι 3 (1-1)
  14. Ελίμεια 2 (0-2)
  15. ΚΣ Γέφυρας 2 (0-2)