Καβάλα BC: Ξεκούραση και ανασυγκρότηση

Για την ομάδα που την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση των δυνάμεων θα έχει αυτό το διάστημα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, μιας και όπως είναι γνωστό θα έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική. Το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη, έστω και με αρκετή δυσκολία κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου και ταυτόχρονα να χαρεί για πρώτη φορά την κατάκτηση της νίκης σε εντός έδρας παιχνίδι! Το «δίποντο» αυτό είναι σημαντικό μιας και κατακτήθηκε επί ενός αντιπάλου με τον οποίο είναι σίγουρο ότι θα παλέψει για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει την επικράτηση με μεγαλύτερη διαφορά, αν δεν είχε πάθε black out από το 5ο έως το 2ο λεπτό πριν το τέλος, οπότε και πέτυχε μόλις 3 πόντους και δέχτηκε 13, ωστόσο όπως πολύ σωστά τόνισε ο προπονητής κρατάει τη νίκη και προχωράει μπροστά!

Ο Χαρ. Τρικούπης ευχαριστεί για την φιλοξενία

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης, που χειροκροτήθηκε στο τέλος για την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε, ευχαρίστησε μετά το τέλος της αναμέτρησης την Καβάλα για την φιλοξενία αλλά και τους διαιτητές για την εξαιρετική διαιτησία, όπως επίσης και τον κόσμο της που την ακολούθησε. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Καβάλας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας καθώς και στο φίλαθλο κοινό μας. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δύο διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, τη κυρία Τζίμα και το κύριο Τζιοπάνο Νίκο για την υποδειγματική τους διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι».

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη

Εν τω μεταξύ ο αθλητικός σύλλογος Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καλεί τα τακτικά του μέλη σε Γενική Συνέλευση την Τέταρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Ωκεανίς και ώρα 17.30 με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός. 2. Εκλογή Εφορευτική Επιτροπής. 3. Αρχαιρεσίες (Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής). Το ΔΣ του αθλητικού του συλλόγου έλαβε αυτή την απόφαση στη συνεδρίαση του, στις 24 Οκτωβρίου 2017 κατά εφαρμογή των οριζομένων στο ισχύον καταστατικό και όπως αυτό τροποποιήθηκε βάσει του Ν 2725/1999. Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλουν έγγραφες δηλώσεις υποψηφιότητας απευθείας ή δια του Προέδρου του Συλλόγου στην Εφορευτική Επιτροπή η οποία αφού διαπιστώσει ότι οι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ανακηρύσσει τους υποψηφίους, με την ανάρτηση πίνακα υποψηφίων για το κάθε όργανο στην αίθουσα αρχαιρεσιών, πριν τη έναρξη της ψηφοφορίας. Η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία εφόσον παρασταθεί το 50% και πλέον των τακτικών μελών του Σωματείου με δικαίωμα ψήφου. Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στον ίδιο χώρο και ώρα με τα ίδια ακριβώς θέματα».