3o Εργασιακό Μπάσκετ: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τζάμπολ το Σάββατο στον επιτυχημένο θεσμό του Δήμου Καβάλας, με την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου

Ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή του 3ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ του Δήμου Καβάλας το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ημέρες του θεσμού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα στα κλειστά γυμναστήρια της Καλαμίτσας και του Αμυγδαλεώνα. Η αγωνιστική περιλαμβάνει τους 5 αγώνες του 1ου ομίλου, έτσι όπως διαμορφώθηκε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας.

Οι αγώνες

Όπως άλλωστε είχε τονιστεί στόχος των διοργανωτών είναι να διεξάγεται κάθε εβδομάδα μια πλήρης αγωνιστική του ενός, από τους δύο ομίλους, έτσι ώστε σε γενικές γραμμές οι ομάδες να γνωρίζουν πότε θα αγωνίζονται. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου λοιπόν περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Σάββατο 4/11

(Καλαμίτσα) 20.00: Επαγγελματίες Παληού – Εκπαιδευτικοί

Κυριακή 5/11

(Καλαμίτσα) 18.00: Εργαζ. Μασούτη – Εκπαιδευτικοί

(Καλαμίτσα) 20.00: Τραπεζικοί – Εργαζόμενοι ΒΦΛ

Δευτέρα 6/11

(Αμυγδαλεώνα) 19.00: Αστυνομικοί – Δημοτικοί Υπάλληλοι

(Αμυγδαλεώνα) 21.00: Επιμελ./Εμπ. Σύλλογος – Εργαζ. Kavala Oil

Το πρωτάθλημα

Υπενθυμίζεται ότι στην 1η φάση της διοργάνωσης οι ομάδες του κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους και στην 2η φάση θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου που θα συμμετέχουν στο final eight για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν αγώνες κατάταξης, ανάλογα με την θέση που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία. Αξίζει να αναφερθεί ότι και φέτος, όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αγώνας All Star Game όπου η επιλογή των παικτών των δύο αντιπάλων ομάδων θα γίνεται μέσω ψηφοφορίας των ίδιων των αθλητών. Εννοείται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Πέρσι είχαν συγκεντρωθεί περί τις 10 χιλ. ευρώ που διατέθηκαν με την μορφή κουπονιών για αγορές σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στους εργαζόμενους – απολυμένους της ΒΦΛ.

Φιλικά προετοιμασίας

Εν τω μεταξύ οι περισσότερες από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που έχει γίνει πλέον θεσμό και κάθε χρόνο αυξάνει το ενδιαφέρον του, ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με την διεξαγωγή πολλών φιλικών αγώνων! Όλες θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να είναι ανταγωνιστικές, δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει την διοργάνωση. Οι ώρες των προπονήσεων έχουν κλείσει για φέτος, με τα όποια παράπονα που ακούστηκαν από διάφορες πλευρές και πλέον το μόνο που απομένει είναι το τζάμπολ για τη νέα χρονιά που προμηνύεται πολύ πιο συναρπαστική και αμφίρροπη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα!