AO Καβάλας: Ερωτηματικό ο Κειτά

Δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό από το παιχνίδι με το Διδυμότειχο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με το Σκούταρι

Ανεβάζει ρυθμούς η ομάδα της Καβάλας εν όψει της επιστροφής της στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ύστερα από την διακοπή του περασμένου Σαββατοκύριακου. Όπως είναι γνωστό το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη καλείται να δώσει την Κυριακή ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια αντιμετωπίζοντας στις Σέρρες την Ελπίδα Σκουτάρεως, που ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που υπήρχαν πριν από την έναρξη της σαιζόν ότι θα είναι μια από τις πιο δυνατές και οργανωμένες ομάδες του 1ου ομίλου.

Στη φάση του πέναλτι

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας εν όψει αυτής της δύσκολης κόντρας ακούει στο όνομα του Αλκαου Κειτά, ο οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του απ’ τον αγώνα με το Διδυμότειχο και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως αν και έχουν περάσει περισσότερες από 10 ημέρες. Ο γεννημένος στο Μάλι, αλλά Γάλλος υπήκοος, ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στη φάση του πέναλτι, που είχε κερδίσει και με το οποίο η Καβάλα σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που της έδωσε τη νίκη. Λόγω αυτού του μαρκαρίσματος μάλιστα, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, ο Κειτά έγινε και αναγκαστική αλλαγή. Όλες τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα αισθάνεται πόνο και η συμμετοχή του στην σύνθεση της ομάδας αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Και πάλι στις Σέρρες

Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο δεύτερος φετινός εκτός έδρας για τον ΑΟΚ, και θα είναι και πάλι στο Νομό Σερρών. Η πρώτη του εξόρμηση ήταν στο Παραλίμνιο, που επίσης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα κατά γενική ομολογία άδικα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα στην Ελπίδα η αποστολή του ΑΟΚ θα είναι εξίσου δύσκολη, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.