Κύπελλο ΕΠΣΚ: Μεγάλος… άτυχος ο ΜΑ Αντιφιλίππων

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/10) η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπελλου που περιλαμβάνει διπλούς αγώνες

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αντιφιλίππων ήταν η μεγάλη… άτυχη της χθεσινής κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης. Κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καβάλας, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και οι δύο άλλες ομάδες της Καβάλας που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική έχουν αποκλειστεί. Στο άλλο ζευγάρι του προτελευταίου βήματος πριν από τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου θα αναμετρηθούν ο Βύρωνας με τον Βρασίδας Ν. Περάμου. Υπενθυμίζεται ότι στην ημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί και όχι νοκ – άουτ όπως στις υπόλοιπες φάσεις της διοργάνωσης. Έτσι τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν σε Αντιφιλίππους και Βερούλειο αντίστοιχα, και οι ρεβάνς σε «Ανθή Καραγιάννη» και Ν. Πέραμο. Το πρόγραμμα των αγώνων αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από την διοργανώτρια αρχή. Αναλυτικά τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης έχουν ως εξής:
Αντιφίλιπποι – ΑΟ Καβάλας
Βύρων – Ν. Πέραμος

Ευχές για καλή ανάρρωση σε δύο ποδοσφαιριστές

Εν τω μεταξύ τις ευχές της για καλή και γρήγορη ανάρρωση σε δύο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ΑΕ Πιερέων και της Κεραμωτής, εκφράζει με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας που παράλληλα ευχαριστεί και το ΕΚΑΒ για την γρήγορη αντίδραση στο κάλεσμα για την διακομιδή του ποδοσφαιριστή της Κεραμωτής στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόψυχα καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές Τερζή Ζ. και Λαζαρίδη Χ. των σωματείων ΑΕ Πιερέων 2004 και ΠΟ Κεραμωτής, αντίστοιχα, από τον σοβαρό τραυματισμό που είχαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Επίσης, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, που ενήργησαν άμεσα στο κάλεσμα που τους έγινε από τη διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να μεταφερθεί ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας».