Κώστας Ανυφαντάκης: «Εμπειρία αυτοί, ενθουσιασμό εμείς…»

Ο προπονητής του ΑΟ Καβάλας μιλάει για τον αγώνα της Κυριακής στις Σέρρες με την Ελπίδα Σκουτάρεως

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας εν όψει ενός από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της χρονιάς. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών στις 15.00 την Κυριακή την Ελπίδα Σκουτάρεως, που όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές είναι από τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα! Αυτές τις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από το προηγούμενο παιχνίδι με το Διδυμότειχο ο Κρητικός τεχνικός δούλεψε εντατικά με τους νεαρούς παίκτες τους, έχοντας στο μυαλό το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνιο, το οποίο χάθηκε από λεπτομέρειες και ατυχία!

«Δύσκολη Αποστολή»

Μιλώντας για την αναμέτρηση επισήμανε ότι «πρόκειται για ένα ντέρμπι και η αποστολή μας είναι δύσκολη. Το γνωρίζουμε αυτό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα! Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση ως ομάδα και έχουμε βελτιωθεί σημαντικά, όμως είναι γεγονός ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας της ομάδας, ακόμα… ψαχνόμαστε και το ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην απόδοση μας». Αναφερόμενος δε στον αντίπαλο της Κυριακής είπε ότι «ξέρουμε ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει ικανούς και κυρίως έμπειρους ποδοσφαιριστές. Εμείς όμως έχουμε τον ενθουσιασμό και αν ήμαστε αυτοί που πρέπει, είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Όλοι οι δρόμοι στις Σέρρες…

Αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα είναι αυτό του Κειτά, που δεν επανήλθε πλήρως από τον τραυματισμό που είχε στον προηγούμενο αγώνα και έχασε αρκετό έδαφος. Απ’ εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή τους.  Και σ’ αυτόν τον αγώνα το «καραβάκι» δεν θα μείνει μόνο του, μιας και αρκετοί φίλαθλοι προγραμματίζουν να βρεθούν στο πλευρό της. Όσο για την διοίκηση στο τέλος της ευχαριστήριας ανακοίνωσης για την οικονομική βοήθεια ύψους 5 χιλ. ευρώ από τους εργαζόμενους των Λιπασμάτων, καθώς και για το Επιμελητήριο Καβάλας, το λατομείο Βουγιουκλή, την Εnergean Oil & Gas  και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας καλεί τον κόσμο στις Σέρρες τονίζοντας «την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».