Airport Run: Δεν έτυχε …πέτυχε!

248 δρομείς έτρεξαν στον αεροδιάδρομο του «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, ανάμεσά τους και 60 παιδιά

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές  του πρώτου στην Ελλάδα Airport Run που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».  Η διοργάνωση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε άλλες χώρες, όπου πραγματοποιείται με το άνοιγμα των αεροδρομίων στο κοινό για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες , έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα από το αεροδρόμιο της Καβάλας το πρωί της Κυριακής (5/11), με διοργανωτές την Fraport και το «Όλοι μαζί μπορούμε» του Σκαϊ.  Την εκδήλωση υποστήριξε επικοινωνιακά ο Alpha Radio 88,6.Το ξεχωριστό στοιχείο των αγώνων δρόμου, 10, 5 και 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά, ήταν ο σκοπός που υπηρετούσε, αφού υπήρξε συμβολική συμμετοχή,  αξίας 5 ευρώ, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά τροφίμων για τους ωφελούμενους του Συλλόγου «Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια».

Στο αεροδρόμιο της Καβάλας που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό για μια αθλητική διοργάνωση, έτρεξαν συνολικά 248 αθλητές, ανάμεσα τους 60 παιδιά, ενώ  ηλεκτρονική εγγραφή για την διοργάνωση εκτός από όσους αγωνίστηκαν έκαναν και άλλοι πολίτες που δεν πήραν μέρος στους αγώνες, προκειμένου να ενισχύσουν την Πνοή , καταβάλλοντας τη συμμετοχή τους.

«Ο αγώνας διέθετε πολύ μεγάλο παλμό. Η Fraport αποδείχθηκε πολύ καλή στη διοργάνωση, διέθεσε προσωπικό και εθελοντές για να υποστηρίξει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διοργάνωση στις υποδομές που έπρεπε να έχει. Είχε σχεδιάσει τα πάντα,  Διέθεσε νερά, χυμούς μετά το πέρας των αγώνων, δέχθηκε τις οδηγίες και τις συμβουλές από καταξιωμένους αθλητές, ακόμη και από Ολυμπιονίκες , για τις υποδομές που έπρεπε να δημιουργήσει για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Χαρήκαμε πολύ με την παρουσία των παιδιών. 60 παιδιά έτρεξαν  ένα χιλιόμετρο και πραγματικά έδωσαν μια πολύ όμορφή νότα στη διοργάνωση.  Όσο για τους μεγάλους σε ηλικία αθλητές, οι περισσότεροι  ήξεραν να τρέχουν, είχαν το τρέξιμο στη ζωή τους , είτε ήταν αθλητές εν ενεργεία, είτε βετεράνοι, είτε ερασιτέχνες που τρέχουν για την καλή  φυσική τους κατάσταση», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου ΠΝΟΗ Ιωάννα Χατζηβαρύτη.