ΕΠΣ Καβάλας: Όλα έτοιμα για το φιλικό με τους πρόσφυγες

Οργανώνεται σιγά - σιγά η ποδοσφαιρική ομάδα των Προσφύγων που βρίσκονται στην Καβάλα, με την στήριξη της ΕΠΣΚ και των εθελοντών

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Καβάλας, μαζί με τους καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές ποδοσφαίρου, κ.κ. Άγγελο Κυρανούδη και Λουκά Τερμετζή, συναντήθηκαν με τους υπευθύνους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που ως γνωστόν βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» προστασίας της Κομισιόν, και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδας προσφύγων και ομάδας του νομού μας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στους παράγοντες της ΕΠΣΚ, ο βουλευτής Καβάλας κ. Παπαφιλίππου έχει μεριμνήσει και για την ένδυση της ομάδας των προσφύγων, η οποία πιθανότατα θα γίνει από τον Πανιώνιο Ν. Σμύρνης.

Στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Καβάλας

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλων Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης, θα διαθέσει δωρεάν τις αθλητικές του εγκαταστάσεις  για τις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας των προσφύγων, ενώ αφιλοκερδώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΚ και καθηγητής φυσικής αγωγής Λουκάς Τερμετζής, με την καθοδήγηση και βοήθεια, πάντα, του Άγγελου Κυρανούδη, καθηγητή στις σχολές προπονητών ποδοσφαίρου.

Αλληλεγγύη

Απομένει η επιλογή της ημερομηνίας και το γήπεδο τέλεσης του αγώνα αυτού, που θα είναι μέσα στο μήνα Νοέμβριο. Η ΕΠΣ Καβάλας, σε ένδειξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους ταλαιπωρημένους αυτούς συνανθρώπους μας, δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της και προβάλλει το κοινωνικό της έργο, για το οποίο δημιουργήθηκε και είναι υποχρεωμένη να επιτελεί. Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι «εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή». Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος η δομή της φιλοξενίας της Καβάλας ήταν αυτή που ζήτησε την συνδρομή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, για την οργάνωση της υποτυπώδους ομάδας που έχουν δημιουργήσει οι πρόσφυγες στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» και όπως επισήμανε με έμφαση «δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να δώσουμε μια τέτοια βοήθεια»!