Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Δυνατό τεστ εν όψει Πευκοχωρίου…

Το φιλικό της Τετάρτης (8/11) με τον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Καλαμίτσα που έληξε 71-61

Ένα πολύ γερό τεστ εν όψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής με το Πευκοχώρι ήταν για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Ελευθερούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, που έληξε με σκορ 71-61 υπέρ των γηπεδούχων. Το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη ήθελε να δώσει κάποιον αγώνα πριν την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μιας και την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό της και ο κόουτς ήθελε οι παίκτες τους να δοκιμαστούν απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Δυνατός αντίπαλος ο ΓΣΕ

Ο ΓΣΕ στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα λίγο πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο όμως όταν η Καβάλα έπαιξε πιο αποτελεσματική και δυνατή άμυνα όχι μόνο πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά και στο τέλος του 3ου 10λεπτου έφτασε την διαφορά ακόμα και στους 19 πόντους. Η Ένωση έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι είναι έτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής, όπου θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρτς απόδοσης για να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 12-14, 34-33, 60-41 και 71-61.

«Πολύ καλή η άμυνα

του Πευκοχωρίου»

Ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης ήταν ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος του φιλικού, το οποίο παρακολούθησαν και πάλι οι παίκτες του ΑΟΚ (Ρομπέρ, Κειτά κα) και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Πευκοχώρι λέγοντας ότι «αντιμετωπίζουμε μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα που έχει κάνει το ρεπό της και έχει μόνο μια ήττα στο παθητικό της. Επίσης διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Είναι δύσκολη η αποστολή μας και για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα έρθει για ακόμα μια φορά στο γήπεδο και θα υποστηρίξει την προσπάθεια μας»!