Tae Kwon Do: «Χάλκινη» η Λουτσίδου στη Χαλκιδική!

Σημαντιδή διάκριση για την αθλήτρια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στη διοργάνωση «Σταμάτης Κάσσης»

Στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο της πόλης, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου 2017 το Κύπελλο Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων «Σταμάτης Κάσσης» με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Από τη σημαντική αυτή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Ο προπονητής της ΕΤΑΒΕ Χάρης Παλτόγλου «κατέβασε» στη Χαλκιδική μία ομάδα αξιώσεων με στόχο να κατακτήσει, όπως και σε προηγούμενες διοργανώσεις, αρκετές διακρίσεις.

Η αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017 με την Έλενα Λουτσίδου η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία της. Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια βρέθηκε στον ημιτελικό όπου έχασε μετά από έναν αγώνα-«θρίλερ» αφού της στέρησε τη νίκη για μόλις… τρία δευτερόλεπτα. Η Λουτσίδου προηγούνταν με 2-0 της συναθλήτριάς της όταν, στην «εκπνοή» του αγώνα, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι (3 βαθμοί) με αποτέλεσμα να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κάτι το οποίο όμως δεν παύει να είναι μια μεγάλη διάκριση ανάμεσα σε πλήθος καλά προετοιμασμένων αθλητών.