ΕΠΣ Καβάλας: Συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ

Στο τέλος Νοεμβρίου τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΚ αλλά και των άλλων Ενώσεων της ΑΜΘ, θα βρεθούν με τον Μέλο Περέιρα στην Κομοτηνή

Στα πλαίσια της εκτίμησης της πραγματικότητας της διαιτησίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρόκειται να διεξαχθεί συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017 σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, στην οποία έχουν λάβει πρόσκληση για να παρευρεθούν εκπρόσωποι των Επιτροπών Διαιτησίας ΕΠΣ Καβάλας, Ξάνθης, Θράκης και Έβρου. Στην ατζέντα των θεμάτων συζήτησης, της οποίας ηγείται ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, κ. Vitor Melo Pereira, συμπεριλαμβάνονται όλα τα προβλήματα που συναντά σήμερα η διαιτησία σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Παρόμοιες συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε άλλες οκτώ περιφέρειες της Ελλάδας, έτσι ώστε να υπάρξει μια συνολική αποτίμηση της σημερινής πραγματικότητας της διαιτησίας».

Λύκοι Καβάλας:

Χαιρετίζει το νέο τρόπο πληρωμών

στην ΕΠΣΚ και προτείνει…

Εν τω μεταξύ την προσπάθεια της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας για πλήρη διαφάνεια σε κάθε λειτουργία της εξήρε με επιστολή που απέστειλε στα γραφεία της Ένωσης το ποδοσφαιρικό σωματείο «Οι Λύκοι». «Χαιρετίζω την πρωτοποριακή και πέρα ως πέρα διαφανή πρωτοβουλία της Ένωσης για την οικονομική διαχείριση και τις συναλλαγές με κάθε ενδιαφερόμενο με αυτήν. Θα πρότεινα όμως, αντί αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας με το πήγαινε – έλα στην τράπεζα, να προμηθευτεί η ΕΠΣ Καβάλας ένα μηχάνημα pos, καθώς επίσης να προχωρήσει και στην πληρωμή της διαιτησίας από την προηγούμενη ημέρα, παραδείγματος χάριν τις Παρασκευές, έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όλους τους συναλλασσόμενους και να εισπράττει εμπρόθεσμα τα χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή των Λύκων. Υπενθυμίζεται ότι νε απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣΚ από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 οποιοδήποτε σωματείο ή συναλλασσόμενος οικονομικά με την ΕΠΣ Καβάλας θα καταβάλλει όλες τις πληρωμές προς την Ένωση μέσω τραπέζης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει πριν από τη συναλλαγή να καταθέτει το ποσό της συναλλαγής στον αριθμό λογαριασμού 5246021720531 της Τράπεζας Πειραιώς και, εν συνεχεία, θα προσκομίζει το καταθετήριο στη γραμματεία της Ένωσης, όπου και θα ολοκληρώνει τη συναλλαγή του.

 

Ακόμα δύο τουρνουά Κ – 9 και Κ – 11

Εν τω μεταξύ μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι διοργανώσεις των τουρνουά (Κ-9) και (Κ-11), που διεξήχθησαν σε Κρηνίδες και Αμυγδαλεώνα, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας προχωρά στη διοργάνωση δύο ακόμη παρόμοιων  τουρνουά την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, το τουρνουά για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ αυτό για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-11) θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου Κεραυνού Πέρνης. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στις δύο αυτές διοργανώσεις θα πρέπει να βρίσκονται στα ανωτέρω γήπεδα στις 09:30 π.μ. και η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10:00 π.μ. Θα ακολουθήσει ανάρτηση με το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα δύο νέα τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας».