Αστέρας Καβάλας: Κλήσεις σε Τσάμη και Κερανοπούλου

Ο πρώτος θα συμμετέχει στο στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων και η δεύτερη στο Basketball Camp Girls U14 FIBA Europe ΕΟΚ

 

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές στον Αστέρα Καβάλας πιστοποιήθηκε, εκτός των άλλων, και από την κλήση δύο νεαρών παιδιών του στις Εθνικές ομάδες. Ο πρώτος είναι λίγο ή πολύ γνωστός και πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσάμη που κλήθηκε και πάλι στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων, ενώ η δεύτερη είναι η Σταυρίνα Κερανοπούλου που επιλέχθηκε να συμμετέχει στο Basketball Camp Girls U14 FIBA Europe ΕΟΚ. Για τις κλήσεις αυτές ο Αστέρας εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις. «Συνεχίζει την πορεία του στις Εθνικές Ομάδες. Ο Παναγιώτης αγωνίζεται φέτος στην Παιδική, Εφηβική και Ανδρική Ομάδα του Αστέρα και διεθνής πλέον με την Εθνική Παμπαίδων, συνεχίζει την πορεία του στην Εθνική Παίδων. Συγχαρητήρια Παναγιώτη, δουλειά και καλή πρόοδο»!

Όσο για την Κερανοπούλου η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η αθλήτρια του τμήματος Κορασίδων του Αστέρα Σταυρίνα Κερανοπούλου, είναι η μία από τις δύο αθλήτριες της περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που επιλέχθηκε να συμμετέχει στο Basketball Camp Girls U14 FIBA Europe ΕΟΚ που διοργανώνει η ΕΟΚ στο Βόλο στις 16-19 Νοεμβρίου 2017. Συγχαίρουμε τη Σταυρίνα και τις ευχόμαστε καλή πρόοδο»!