ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Σημαντικές διακρίσεις από τους αθκητές του συλλόγου της Καβάλας στους αγώνες που έγιναν στον Πολύγυρο της Χαλκδικής

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας πρωτοστάτησε για ακόμη μια φορά σε Πανελλήνιο επίπεδο με αξιόλογες συμμετοχές αθλητών των οποίων το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και φρόνημα επιβραβεύθηκαν. Ειδικότερα οι επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου της Καβάλας αποτελούν ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης» το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου 2017 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Συνολικά 604 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρόν στους αγώνες σε ένα τεστ δυνατοτήτων εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Τα μετάλλια του

ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας

Κατά τη διάρκεια των αγώνων από τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, διακρίθηκαν οι Αντωνιάδης Κίμων με αργυρό μετάλλιο, Λουτσίδου Έλενα με χάλκινο μετάλλιο, ο Λαμπαδίτης Γεώργιος με χάλκινο μετάλλιο και ο Βαρελτζίδης Αριστείδης με επίσης χάλκινο μετάλλιο. Από την πλευρά της μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εύχεται να είναι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του, υγιείς και να συνεχίσουν να προοδεύουν αγωνιστικά αλλά και ως ολοκληρωμένα άτομα. Τέλος στην ανακοίνωση του συλλόγου η διοίκηση αναφέρει ότι «οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας για την στήριξη που δίνουν στα παιδιά αλλά και για την σημαντική βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογό μας δίνοντας κι αυτοί με την σειρά τους το παρόν σε όλες διοργανώσεις. Προχωράμε όλοι μαζί λοιπόν μπροστά, σαν μια ομάδα, μία “οικογένεια” ατενίζοντας το μέλλον με θάρρος, αισιοδοξία και δίψα για νέες επιτυχίες και μεγάλες διακρίσεις».