Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Καλή άμυνα και ευστοχία…»

Τα στοιχεία που έδωσαν στην Καβάλα την άνετη νίκη στην Κοζάνη σύμφωνα με τον προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας μετά τη νέα νίκη τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την Κυριακή στην Κοζάνη επί της Ελίμειας με την οποία ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογία, έχοντας κάνει και το ρεπό της. Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική θέση του συγκροτήματος του Ανδρέα Καραπιπερίδη είναι πολύ πιο πάνω, μιας και οι ομάδες που έχουν 2 ήττες μέχρι στιγμής (και δεν έχουν κάνει ρεπό) είναι οι Ίκαροι Σερρών και ο Ερμής Λαγκαδά που βρίσκονται στην 2η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Χαρίλαο Τρικούπη που έχει μια ήττα, κι αυτή στην Καβάλα πριν από περίπου ένα μήνα!

«Πολύ καλή δουλειά…»

Μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής ο τεχνικός της Ένωσης επικεντρώθηκε στο βασικό στοιχείο της άμυνας, τονίζοντας ότι όταν δέχεσαι σ’ έναν αγώνα μόλις 55 πόντους, δείχνεις ότι τα έχεις πάει πολύ καλά σ’ έναν τομέα που κάθε ομάδα που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα πρέπει να έχει καλή εικόνα. «Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά στον τομέα της άμυνας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και απ’ την στιγμή που βελτιωθήκαμε σημαντικά στο 2ο μέρος στα ποσοστά μας στην επίθεση, η νίκη ήρθε εύκολα» επισήμανε και συνέχισε λέγοντας ότι «θα πρέπει να πούμε όμως ότι η Ελίμεια, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, διαθέτει καλή ομάδα και όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά…»!

Προληπτικά εκτός ο Αθανασιάδης

Στον αγώνα της Κυριακής δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Αθανασιάδης, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας είχε ενοχλήσεις στην μέση του. Βρισκόταν στην αποστολή ωστόσο προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου, προκειμένου να ξεκουραστεί και να μην υπάρχει ο κίνδυνος της επιδείνωσης της κατάστασης του. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι ότι θα μπει κανονικά στις προπονήσεις από σήμερα ή αύριο και ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στους ουραγούς Τιτάνες Παλαμά.