Γιώργος Καλαντζής: «Αν είναι άνδρες στην ΕΠΣΚ, να παραιτηθούν»

Νέα επίθεση του πρώην βουλευτή, στην διοίκηση της Ένωσης που δεν τον ψήφισε στην ΕΠΟ, ενώ όπως υποστηρίζει του το υποσχέθηκαν για να πάρουν την δική του στήριξη στις εκλογές της Ένωσης

Την άμεση παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας επειδή δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για στήριξη του στις εκλογές της ΕΠΟ ζήτησε ο Γιώργος Καλαντζής, τονίζοντας ότι χωρίς την δική του βοήθεια δεν θα μπορούσαν να επικρατήσουν στις εκλογές της τοπικής Ένωσης. Το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα μιας και ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να διαμαρτύρεται. Συγκεκριμένα λέει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να το σταματήσω! Έχουν ηθική υποχρέωση να παραιτηθούν όλοι αυτοί. Αυτοί που έχουν την διοίκηση της ΕΠΣΚ στα χέρια τους, και εννοείται ότι δεν είναι όλοι αυτοί που εξελέγησαν μαζί τους, έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Διότι εξελέγησαν για να ψηφίσουν Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ και τίποτα άλλο. Αν δεν τους στήριζα, ο κ. Ευσταθιάδης θα ήταν στην διοίκηση της Ένωσης χωρίς καμία αμφιβολία. Υπενθυμίζω ότι κέρδισαν με μία ψήφο διαφορά και δύο λευκά»!

«Μην τολμήσετε να με κοιτάξετε στα μάτια»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, αναφέρει καθάρισε για ακόμα μια φορά ότι 3 μέλη της τότε αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΚ του ζήτησαν την στήριξη του και απ’ την στιγμή που δεν ανταπέδωσαν αυτή τη στήριξη στην ΕΠΟ, τους ξεκαθάρισε ότι τους είπε να μην τολμήσουν να τον κοιτάξουν στα μάτια…! «Το λέω ξεκάθαρα. Μου ζητήθηκε να τους στηρίξω για να εκλεγούν, και το έκανα επειδή ο κ. Ευσταθιάδης μου είχε ξεκαθαρίσει ότι εφ’ όσον εκλεγεί αυτός στην ΕΠΣΚ θα ψηφίσει στην ΕΠΟ τον κ. Γραμμένο. Υπήρχε υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας Καβαλιώτης με πιθανότητες να εκλεγεί και δεν τον στήριξαν! Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι άλλα μου υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν; Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο. Και τους ξεκαθάρισα σ’ αυτούς τους 3 που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση, μην τολμήσετε να με κοιτάξετε στα μάτια. Και είναι αυτοί που με συνάντησαν και μου ζήτησαν εμπράκτως την βοήθεια μου. Η Καβάλα ξέρει πλέον τι έχει γίνει! Αν είναι άνδρες πρέπει να παραιτηθούν αύριο. Διότι εξελέγησαν γιατί τους στήριξε ο κ. Αναστασιάδης, ο κ. Τσομπανόπουλος, ο κ. Καλαντζής και για συγκεκριμένο λόγο, δηλαδή να μην βγει ο Ευσταθιάδης που θα ψήφιζε Γραμμένο. Τελειώσαμε»!

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σε ότι αφορά την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με άξονα τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη περί «στημένων» αγώνων, δήλωσε ότι «η νέα διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα υπήρχαν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω, μεταφορικά, είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να δίνονταν φάουλ εκτός περιοχής πέναλτι, τώρα αυτά τα φάουλ γίνονται στην… σέντρα! Αυτή την διαφορά βλέπω μέχρι στιγμής. Όσοι παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο το βλέπουμε! Ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, γίνεται και τώρα. Υπάρχουν τρανταχτές περιπτώσεις στους αγώνες Λαμία – ΑΕΚ, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω ότι ευνοούνται συγκεκριμένες ομάδες, μιας και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως το πέναλτι στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Δεν θέλω να το εξειδικεύσω. Αυτό που θέλω είναι να διορθωθούν τα  πράγματα και μην συνεχίζουν οι διαιτητές αυτοί να συνεχίζουν να παίζουν… Επίσης ο κ. Καλαϊτζίδης θα έπρεπε σήμερα να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή για να καταθέσει αυτά που είπε στις δηλώσεις του. Έχει υποχρέωση να αποδείξει αυτά που λέει, γιατί «στημένα» παιχνίδια υπήρχαν και φοβάμαι ότι υπάρχουν. Όμως όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν».