Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Χωρίς Κουμλέλη στη Γέφυρα

Συνεχίζεται το πρόβλημα με την τενοντίτιδα στο χέρι του του έμπειρου φόργουορντ και κατά πάσα πιθανότητα να λήψει από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής

Χωρίς την παρουσία του Σταύρου Κουμλέλη θα αγωνιστεί την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γέφυρα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Ο έμπειρος φόργουορντ της Ένωσης ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό με τενοντίδα στον καρπό και τις τελευταίες ημέρες απέχει από τις προπονήσεις, ενώ την Κυριακή στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου! Δοκίμασε για κάποια λεπτά στην αρχή της αναμέτρηση, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποσύρθηκε! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει λύνεται είτε με την ξεκούραση, είτε με μια μικρή επέμβαση! Σ’ αυτή τη φάση τουλάχιστον στο ιατρικό επιτελείο έχουν επιλέξει την πρώτη λύση, μιας και υπάρχει και η σχετική άνεση δεδομένου ότι τα παιχνίδια που δίνει η ομάδα σ’ αυτές τις αγωνιστικές δεν είναι μεγάλων απαιτήσεων! Αν και τις επόμενες εβδομάδες όμως δεν αποθεραπευτεί τότε αναγκαστικά θα επιλεγεί η δεύτερη λύση, η οποία αναμένεται να γίνει στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει, αν όλα πάνε καλά χωρίς άλλες απουσίες!

Ανδρέας Καραπιπερίδης:

«Δεν θα μας αφήσουν σε… ησυχία»

Κατά τα άλλα η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και σύμφωνα με τον προπονητή της Ανδρέα Καραπιπερίδη ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι την Κυριακή που θα έχει πολύ ενέργεια και πίεση από την πλευρά των γηπεδούχων! «Η ομάδα της Γέφυρας διαθέτει ένα πολύ νεανικό και φιλόδοξο σύνολο, αποτελούμενο από αθλητές που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο. Γι’ αυτό και βγάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολύ ενέργεια και πιέζουν συνεχώς τον αντίπαλο. Με λίγα λόγια δηλαδή περιμένουμε να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να μην μας αφήσουν σε… ησυχία», τονίζει ο κόουτς της Ένωσης που ξεκαθαρίζει όμως ότι «εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και στοχεύουμε στη νίκη. Απ’ την στιγμή που θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή πρέπει να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους που έχουμε μπροστά μας»!