ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή όλης της αγωνιστικής

Την πλήρη αναβολή της αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η διοίκηση της Ένωσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή

Την πλήρη αναβολή όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου 2 και 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που “βάρυνε” όλους τους αγωνιστικούς χώρους στην περιοχή. Αρχικά η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε τις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο, ελπίζοντας ότι η νεροποντή θα σταματήσει και έτσι θα γίνει δυνατή η διεξαγωγή αγώνων την Κυριακή. Δυστυχώς όμως οι καιρικές συνθήκες όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν αλλά επιδεινώθηκαν και έτσι αργά το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) αποφασίστηκε να γίνει κανένας αγώνας στην Ένωση. Απ’ το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα οι παράγοντες της ΕΠΣΚ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με παράγοντες των σωματείων σε όλα τα σημεία της Καβάλας (απ’ τη Νικήσιανη έως τον κάμπο της Χρυσούπολης) προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και από παντού πληροφορούνταν ότι τα γήπεδα είχαν πλημμυρίσει και είχαν μετατραπεί σε βούρκο! Εννοείται ότι ήδη από την Παρασκευή η Ένωση είχε αναβάλει τις διοργανώσεις για τα τμήματα υποδομής σε Κοκκινόχωμα και Ελευθερούπολη για να μην ταλαιπωρηθούν παιδιά και γονείς! Σε ότι αφορά το πότε θα καλυφθεί η αγωνιστική εκκρεμότητα που προκύπτει, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει στα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα πριν και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τι θα γίνει με το ντέρμπι ΑΟΚ – Νέστος;

Στο ερώτημα που είχαν πολλοί αναφορικά με τους αγώνες της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα για τον αγώνα της Καβάλας με το Νέστο στο “Ανθή Καραγιάννη”, υπήρξε επαφή με τους παράγοντες της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ όπου τονίστηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καθολική αναβολή της αγωνιστικής και έτσι όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις των διαιτητών σε κάθε αγώνα! Αν δηλαδή ο ρέφερι του τοπικού ντέρμπι της Καβάλας κάνει αυτοψία στο γήπεδο και διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο θα αποφασίσει να το αναβάλει και σε πρώτη φάση αυτό θα οριστεί για την επόμενη ημέρα (Δευτέρα) όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.