ΑΟ Καβάλας: «Μας συμβούλευαν να προσέχουμε, γιατί κάποιοι θορυβήθηκαν…»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Σιμίδη από τον Έβρο εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση του συλλόγου αναφέροντας ένα προς ένα τα λάθη του και τονίζοντας ότι είχαν ειδοποιηθεί ήδη από τα μέσα του περασμένου μήνα ότι η καλή παρουσία της ομάδας είχε θορυβήσει κάποιους…

Σκληρή ανακοίνωση κατά του διαιτητή Βασίλη Σιμίδη εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Καβάλας λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με το Νέστο, όπου ο συγκεκριμένος ρέφερι από την Ένωση του Έβρου εκνεύρισε και απογοήτευσε τους πάντως στο «Ανθή Καραγιάννη» με τα σφυρίγματα του. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι παράγοντες της ομάδας είχαν πάρει το… μήνυμα ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου ότι η πολύ καλή παρουσία του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχει αιφνιδιάσει και θορυβήσει κάποιους, επισημαίνονται ένα προς ένα τα βασικά σφάλματα του στο γήπεδο (που ήταν όλα εις βάρος των γηπεδούχων), καλούνται οι αρμόδιοι να επιληφθούν και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά και επισημαίνεται ότι το βίντεο του αγώνα θα κοινοποιηθεί σε όλους με την ελπίδα ότι η ομάδα δεν θα αδικηθεί στο μέλλον.

«Αλλοίωση αποτελέσματος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Όσο κι αν θέλουμε ως Δ.Σ. να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε μετά και την χθεσινή τραγική διαιτησία του κ. Σιμίδη από τον σύνδεσμο του Νομού Έβρου. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται αυτοί που μας συμβούλευαν να προσέχουμε και να λάβουμε τα μέτρα μας στα μέσα Νοέμβρη, γιατί κάποιοι αιφνιδιάστηκαν/θορυβήθηκαν με την άνοδο της Καβάλας στην βαθμολογία. Άλλωστε, όσες φορές κι αν δει κάποιος το βίντεο του αγώνα, είναι αδύνατο να μην εξοργιστεί βλέποντας τόσο την φάση της ανατροπής του Βαλαβανόπουλου μέσα στην περιοχή όσο και το χτύπημα (εκτός φάσης) στον Αλιατίδη την στιγμή που στο φύλλο αγώνα ο κ. Σιμίδης αναφέρει ότι τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων λόγω χτυπήματος με αγκωνιά! Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, γιατί ο εν λόγω διαιτητής σε 5 περιπτώσεις ξέχασε τον κανονισμό του πλεονεκτήματος ανακόπτοντας επιθέσεις μας και προκαλώντας εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας ενώ και στην φάση που τιμωρεί ποδοσφαιριστή μας για “θέατρο”, στο βίντεο αν μη τι άλλο φαίνεται ότι υπάρχει επαφή.

Καλούμε τα αρμόδια όργανα να τιμωρήσουν παραδειγματικά για αλλοίωση αποτελέσματος τον συγκεκριμένο διαιτητή, κάτι άλλωστε που επιβάλλεται και από την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο μακριά από βούρκους και καταστάσεις που το εκμαυλίζουν και το ξεφτιλίζουν. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω εκτός από σεβασμό στην ιστορία του Α.Ο.Κ. και στους ποδοσφαιριστές μας.

Άμεσα το δελτίο τύπου μαζί με το βίντεο του αγώνα θα κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές με την ελπίδα ότι δεν θα αδικηθούμε ξανά ούτε και θα διαμαρτυρηθούμε, πάρα μόνο με όσες δυνάμεις διαθέτουμε θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε ίσοι προς ίσους».