ΑΟΚ – Βόλεϊ Γυναικών: Αγιασμός και… φωτογράφιση

Νικηφόρο ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες βόλεϊ του ΑΟΚ, που την Κυριακή πραγματοποιήσαν τον αγιασμό τους και φωτογράφιση για το ημερολόγιο του συλλόγου...

Ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα είχαν το πρωί της Κυριακής όλα τα κορίτσια (από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο) της ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ. Εκεί έγινε ο αγιασμός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, του τμημάτων πετοσφαίρισης γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων και ακαδημιών του ΑΟ Καβάλα, και στην συνέχεια έγινε η φωτογράφηση για το ημερολόγιο του 2018. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται σε όλα τα κορίτσια του συλλόγου να είναι πρώτα από όλα καλά στην υγεία τους και να έχουν μια όμορφή και συναρπαστική αγωνιστική χρονιά.

Δεύτερη νίκη οι Γυναίκες

Την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα οι γυναίκες πέτυχαν την δεύτερη της νίκη, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας,  η οποία στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής επιβλήθηκε επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-0 σετ (25-14, 25-10, 25-17) το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Τα κορίτσια δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τις νεαρές αθλήτριες της Κατερίνης, οι οποίες ήταν μόλις επτά (7) σε αριθμό, και πέτυχαν μια εύκολη νίκη παίρνοντας ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Επόμενος αγώνας για την γυναικεία ομάδα είναι αυτός με την ΜΑΣ Νέα Γενεά την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής : Σαπαρδάνη, Μέλκα, Νικολάου, Δικαστοπούλου, Γερακίνη (λίμπερο), Βουρβουτσιώτου Μ., Παναγιωτίδου, Βαλιδάκη, Αγγελοπούλου, Κυριακίδου, Ντόμι (λίμπερο), Ντινιάκου, Σιώρα.

Με νίκη και οι κορασίδες

Εν τω μεταξύ με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων του ΑΟ Καβάλα που προπονεί η Έφη Γερακίνη, στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της περιφέρειας μας, επικρατώντας με 3-0 σετ (15-25, 11-25, 19-25) του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, και κέρδισαν εύκολα την αντίπαλη ομάδα. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής :Τσιλίκα, Μπάνου,  Κριθαρέλη, Τσακπίνη, Φραγκίδη, Τζιούτζιου, Κυρίτση, Παπουτσή, Πολυχρονίδου, Καπλάνη, Καραθανάση, Μισιρλή, Προκοπίου, Ιωαννίδου. Η διοίκηση του ΑΟΚ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης για την άψογη φιλοξενία.