ΕΠΣΚ – Μικτές: Με προβλήματα και αισιοδοξία στην Ξάνθη

Έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος των μικτών ομάδων με τα συγκροτήματα της ΕΠΣΚ να δοκιμάζονται στην Ξάνθη

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών που ταλαιπωρούν πολλούς ποδοσφαιριστές των μεικτών μας ομάδων, οι Ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΚ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα το απόγευμα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων με την ΕΠΣ Ξάνθης. Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πρωταθλημάτων μεικτών ομάδων, με τις ομάδες μας να φιλοξενούνται στην Ξάνθη. Οι προπονητές έχουν επιλέξει ήδη τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις αποστολές

Οι Νέοι

Η ομάδα των νέων που έχει από μια νίκη (0-2 στη Θράκη), μια ισοπαλία (1-1 εντός με Έβρο) και μια ήττα (1-3 από Ξάνθη) αποτελείται από την εξής σύνθεση: Χρόνης, Παπαποστόλου, Τσαλμάς, Μαλανδρής, Γαβριήλ, Τουρεντζόγλου, Παρασκευάς, Καραμεταξάς, Λασκαράκης, Κλοκίδης, Λόλης, Παπάζογλου, Βλαχόπουλος, Κυζάκης, Καλλιοντζής, Κοντογεωργίου, Σιδηρόπουλος, Μοσχοφίδης.
Η Βαθμολογία

  1. Ξάνθη 6 (9-8)
  2. Έβρος 4 (8-5)
  3. Καβάλα 4 (4-4)
  4. Θράκη 3 (7-11)

Οι Παίδες

Αντίθετα από τους Νέους, οι παίδες έχουν 3 νίκες σε 3 αγώνες (3-2 την Ξάνθη, 0-3 την Θράκη και 2-0 τον Έβρο). Η σύνθεση τους είναι η εξής: Κούντουρας, Τσαλμάς, Ακιοζόγλου, Βουδούρης, Κουτράκης, Δούμας, Συμεωνίδης, Ανθουλάκης, Λασκαράκης, Δομνίδης, Τζεράκης, Παπαγεωργίου, Δεληγιαννίδης, Ματσάγκος, Ματσάγκος, Λάσκαρης, Τσονάκας, Ορφανίδης.
Η Βαθμολογία

  1. Καβάλα 9 (8-2)
  2. Ξάνθη 6 (9-3)
  3. Θράκη 3 (1-7)
  4. Έβρος 0 (0-6)