Καβάλα BC: Χαμόγελα για τη διεύρυνση του σερί

Ικανοποίηση για την ανοδική πορεία της ομάδας και προετοιμασία για το γειτονικό ντέρμπι με την Ασπίδα στην Ξάνθη

Η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας για την διεύρυνση του νικηφόρου σερί της (6η συνεχόμενη νίκη) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στην Θεσσαλονίκη επί της Γέφυρας είναι έκδηλη, μιας και σιγά – σιγά αρχίζει να βρίσκει στην θέση που της αρμόζει στα ψηλά του βαθμολογικό πίνακα!

Το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη μετά το μέτριο ξεκίνημα βρίσκει το δρόμο του και πλέον από την στιγμή που και οι άλλες ομάδες της κορυφής κάνουν ή θα κάνουν σύντομα το ρεπό τους θα φανεί ακριβώς σε ποια θέση βρίσκεται! Πάντως η Ένωση την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι ακόμα και όταν δεν πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης είναι σε θέση να κερδίζει το ροζ φύλλο αγώνα, κάτι που αποτελεί ίδιον μεγάλης ομάδας που μπορεί να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες της για άνοδο!

«Κερδίσαμε και ας μην ήμασταν καλοί…»

Αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής ο κόουτς ανέφερε ότι «όπως περιμέναμε ο αντίπαλος μας πίεζε από την αρχή του αγώνα. Εμείς είχαμε καλές επιλογές στο 1ο μέρος σε ότι αφορά τα σουτ, ωστόσο δεν μας βγήκαν μιας και είχαμε υψηλή αστοχία. Στην επανάληψη όμως ήμασταν μια διαφορετική ομάδα, πήραμε μια διαφορά και τελικά το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι στο τέλος οι γηπεδούχοι μας πλησίασαν λόγω δικούς μας εφησυχασμού. Είναι σημαντικό πάντως ότι καταφέραμε να κερδίσουμε, αν και είχαμε μόλις 5 εύστοχα τρίποντα». 

Ερωτηματικό ο Κουμλέλης

Πλέον η προσοχή στην ομάδα είναι στο 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει, αυτή τη φορά στην Ξάνθη κόντρα στην Ασπίδα, η οποία γνώρισε την ήττα στους Τιτάνες Παλαμά (πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη) έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Για τον αγώνα αυτό το μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σταύρου Κουμλέλη, ο οποίος όπως αναμενόταν δεν αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ταλαιπωρείται ακόμα με έναν τραυματισμό στον καρπό και όλο αυτό το διάστημα δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων! Το αν θα είναι στην αποστολή θα εξαρτηθεί από την απόφαση του γιατρού της ομάδας, όμως ακόμα και να συμμετέχει, είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει όσο θα ήθελε, δεδομένου ότι έχει χάσει αρκετό έδαφος…