ΕΠΣ Καβάλας: Νέο κάλεσμα για νοσηλευτές – διασώστες

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να καλυφθούν ιατρικά όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες η ΕΠΣΚ καλεί εκ νέου νοσηλευτές – διασώστες της Καβάλας να δηλώσουν συμμετοχή. Παράλληλα προετοιμάζει το έδαφος για το πρωτάθλημα παλαιμάχων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, δια του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Αχιλλέα Μέγα, απευθύνει νέο κάλεσμα σε όλους τους νοσηλευτές – διασώστες του νομού μας που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΕΠΣ Καβάλας. Σε μία ακόμη προσπάθεια της, η Ένωση, θέλοντας να εμπλουτίσει τον κατάλογο με νέους διπλωματούχους νοσηλευτές και διασώστες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν τα καθήκοντα παροχής πρώτων βοηθειών στους αγώνες των πρωταθλημάτων ευθύνης μας, ζητάει από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν είτε στη γραμματεία της ΕΠΣΚ, είτε στο φαξ 2510222751, είτε στο e-mail [email protected] αίτηση ενδιαφέροντος. Με τον τρόπο αυτόν η Υγειονομική Επιτροπή θέλει να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του ποδοσφαιρικού παράγοντα, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής μεταξύ των νοσηλευτών – διασωστών στους αγώνες του σωματείου του. «Αγαπητοί συνάδελφοι, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εξαλείψουμε κάθε κίνδυνο μη διεξαγωγής ενός αγώνα, λόγω μη παρουσίας ιατρού –  νοσηλευτή – διασώστη στο γήπεδο, αλλά και πρωτίστως θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την υγεία όλων των ποδοσφαιριστών μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συνάντηση με τους παλαίμαχους την Τετάρτη

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί σε συνάντηση όλους όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων. Η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 18:30 μ. μ. στα γραφεία της Ένωσης. Στη συγκέντρωση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή ενός τέτοιου πρωταθλήματος και θα χαραχθούν, από κοινού, οι κατευθυντήριες γραμμές, πάνω στις οποίες θα συνταχθεί η προκήρυξη. Παρακαλούνται όσοι παραστούν να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους, οι οποίες θα κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή και πάνω σε αυτές θα γίνουν οι όποιες συζητήσεις. Θα συζητηθεί ο χρόνος έναρξης του πρωταθλήματος, τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων, ο χρόνος λήξης του πρωταθλήματος, η κάλυψη των αγώνων από διαιτητές και νοσηλευτές, η συχνότητα διεξαγωγής των αγώνων, η διάρκεια ενός αγώνα, τα δικαιολογητικά με τα οποία θα αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής κλπ. Η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από την πιστή εφαρμογή των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος από όλους τους εμπλεκομένους. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, είναι υγεία, είναι πολιτισμός και μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μας.