Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Σκληρό παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε…»

Όπως ήταν φυσικό η ικανοποίηση είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, μετά και την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την οποία πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο κόουτς Ανδρέας Καραπιπερίδης μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης (68-74) αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε, όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην παρουσία του κόσμου της Καβάλας, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι, που έδωσε ιδιαίτερη βοήθεια στους αθλητές του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «καταφέραμε να φτάσουμε στην 7η συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, μετά από ένα σκληρό...

Όπως ήταν φυσικό η ικανοποίηση είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, μετά και την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την οποία πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο κόουτς Ανδρέας Καραπιπερίδης μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ασπίδα Ξάνθης (68-74) αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε, όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην παρουσία του κόσμου της Καβάλας, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι, που έδωσε ιδιαίτερη βοήθεια στους αθλητές του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «καταφέραμε να φτάσουμε στην 7η συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, μετά από ένα σκληρό παιχνίδι στην δυνατή έδρα της Ασπίδας, που είχε πολύ ένταση. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο της Καβάλας που ήταν ένθερμος και μας υποστήριξε πάρα πολύ». Αναφερόμενος στη συνέχεια στην εξέλιξη του αγώνα είπε ότι «δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στον αγώνα και βρεθήκαμε να χάνουμε με 12-0, μιας και κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να είμαστε ισόπαλοι στο ημίχρονο, αν και μέχρι τότε θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ. Αυτό το πετύχαμε όμως στο 3ο δεκάλεπτο όπου πήραμε και μια διαφορά 15 πόντων. Απ’ εκεί και πέρα ελέγχαμε τον αγώνα και πιστεύω ότι τον κερδίσαμε δίκαια»!

Με ένεση ο Κουμλέλης

Στον αγώνα της Κυριακής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Σταύρος Κουμλέλης, που όπως είναι γνωστό όλο αυτό το διάστημα είχε πρόβλημα τενοντίτιδας στο χέρι του. Η επιστροφή του όμως δεν σήμαινε ότι αποθεραπεύτηκε πλήρως, μιας και όπως έγινε γνωστό αγωνίστηκε έχοντας κάνει ένεση αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις. Ακόμα και έτσι αγωνίστηκε κανονικά, σημείωσε 9 πόντους και μάλιστα βοήθησε σημαντικά στον αμυντικό και επιθετικό τομέα.

Οι πόντοι

Τους πόντους των δύο ομάδων σημείωσαν οι εξής παίκτες:

Ασπίδα (Ιωαννίδης): Γρούδος 7, Παπαδάκης 10 (1), Γκέλιος 17 (3), Κουτσογιάννης 18, Τσιώγκας 4 (1), Θεοδωρίδης, Αμούτζιας 5 (1), Απιδόπουλος, Σαββίδης 2, Κλωνάρας, Στεφανίδης 5 (1), Μασμανίδης.

Καβάλα (Καραπιπερίδης): Ερεβμπενάζιε 13 (2), Μιχάλογλου 22 (3), Καπινιάρης 13 (1), Ταγάρης, Πλιούκας 6, Αθανασιάδης 11 (1), Κουμλελής 9, Πιεβάλιτσα, Καραθανάσης, Χονδρόπουλος, Παππάς 6 (2).