Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Έπαιξε μπάσκετ με… καρότσι

Στο πλευρό της Ίρις Καβάλας, σε φιλικό παιχνίδι που δόθηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας, οι παίκτες του Καραπιπερίδη που έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο

Την έμπρακτη στήριξη της στην ομάδα μπάσκετ με καρότσι της Ίρις Καβάλας έδειξε το βράδυ της Τετάρτης η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, δίνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας. Οι παίκτες του Ανδρέα Καραπιπερίδη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να παίξουν μπάσκετ με αμαξίδιο κόντρα στους αθλητές τις Ίριδας που αγωνίζονται στο Εθνικό πρωτάθλημα, και αποδείχτηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, αν και ήταν εμφανώς «έξω απ’ τα νερά τους» μιας και έχασαν με μόλις ένα πόντο διαφορά 33-34!

Μπορεί αυτό το πρωτόγνωρο αυτό θέαμα να μην το παρακολούθησε πολύς κόσμος στις κερκίδες (παρά το κάλεσμα που έκανε εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα) ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας στήριξαν κι αυτοί την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της Καβάλας με την παρουσία τους αλλά και την οικονομική βοήθεια τους στην είσοδο!

Ίρις Καβάλας: «Ευχαριστούμε την διοίκηση και τον κόουτς»

Από την πλευρά τους στην διοίκηση της Ίριδας, δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την θετική ανταπόκριση που είχε το αίτημα τόσο από την διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης όσο και από την τεχνική της ηγεσία, αν και όπως είναι γνωστό η ομάδα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17.00 το Αγρίνιο εντός έδρας). Με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου καθώς και τον προπονητή του, αλλά και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστούμε τον κ. Φιλόσογλου που μας τίμησε με την παρουσία του. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Παππάς πρόθυμα στήριξε την εκδήλωση και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ο κόουτς κ. Καραπιπερίδης παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχει ματς το Σαββατοκύριακο δεν έκανε δεύτερη σκέψη και έδωσε το ok. Ευχαριστούμε κόουτς»!