ΑΟ Καβάλας: Συνάντηση κορυφής για τις μεταγραφές

Ο προπονητής Κ. Ανυφαντάκης παρουσίασε τις λύσεις που προτείνει για το ρόστερ της ομάδας στην διοίκηση του ερασιτέχνη

Συνάντηση με την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ είχε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης, την επομένη της άδικης ήττας στην Ξάνθη από τον Ορφέα με 1-0, με την οποία απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην συνάντηση αυτή, που ήταν προγραμματισμένη εδώ και μια εβδομάδα, συζητήθηκε αναλυτικά η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και κυρίως οι επόμενες κινήσεις της σε ότι αφορά την μεταγραφική της ενίσχυση τον Ιανουάριο, μετά και τις αποχωρήσεις των Κειτά, Καπνόπουλου και Τζιτζιφάκου.

Κ. Ανυφαντάκης: «Έγινε μια πρώτη συνάντηση»

Η διαπίστωση ότι το ρόστερ του ΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση είναι κοινή, αφού τονίστηκε ότι ακόμα κι αν δεν είχαν αποχωρήσει οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, η ομάδα θα έπρεπε να κάνει κάποιες κινήσεις ειδικά στο χώρο της επίθεσης. Απ’ την άλλη όμως τα οικονομικά του συλλόγου είναι συγκεκριμένα, όπως συγκεκριμένες είναι και οι δυνατότητες αυτών που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, γεγονός που φαίνεται να το αντιλαμβάνεται πλήρως και ο προπονητής. Με βάση αυτό το στοιχείο, παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις στους διοικούντες, αναλύοντας τις ανάγκες της ομάδας! Μίλησε δηλαδή για λύσεις που προτείνει ανάλογα και τα χρήματα που θα είναι διατεθειμένη η διοίκηση να δαπανήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, και αφήνοντας πλέον στην διακριτική της ευχέρεια να πάρει τις αποφάσεις και φυσικά να… πληρώσει! «Έγινε μια πρώτη κουβέντα με την διοίκηση γι’ αυτό το θέμα και κατέθεσα τις προτάσεις και τις σκέψεις μου. Η ομάδα σαφώς και χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις του ακραίου, του χαφ και του φορ, όμως γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει και μεγάλη οικονομική δυσκολία, οπότε η διοίκηση είναι αυτή που θα αποφασίσει» τόνισε στη «ΝΕ» ο προπονητής!

Γ. Λουπέλης: «Μακάρι να μπορούμε

να δώσουμε περισσότερα στην ομάδα, αλλά…»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Γιώργος Λουπέλης σχολιάζοντας τη συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας δήλωσε ότι «μας παρουσίασε κάποιες λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας κι εμείς απ’ εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε την αγορά για να καλύψουμε τα κενά, με βάση τις συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες που έχουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα στην ομάδα, αλλά δεν μπορούμε. Αν βρεθεί κάποιος και ενισχύσει την προσπάθεια μας, τότε θα κινηθούμε διαφορετικά στην αγορά…»!