Καβάλα BC: Στο γήπεδο την Πρωτοχρονιά…

Λίγες ημέρες ρεπό, προπονήσεις και φιλικά στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος

Με λίγα σχετικά ρεπό, φιλικά παιχνίδια και εντατικές προπονήσεις θα καλυφθεί το αγωνιστικό κενό που προκύπτει από την διακοπή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας! Η ομάδα μετά τα στραβοπατήματα στην αρχή της σαιζόν βρήκε την θέση που της αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος, γι’ αυτό και ο κόουτς Καραπιπερίδης δεν θέλει να επιτρέψει κανενός είδους χαλάρωση. Εννοείται φυσικά ότι οι παίκτες θα έχουν ορισμένες ημέρες για ξεκούραση, ωστόσο αυτές (όπως τονίζεται και παραπάνω) δεν θα είναι αυτές που θα… περίμενε κανείς! Τις περισσότερες ημέρες ρεπό θα τις έχουν οι ουκ ολίγοι αθλητές που προέρχονται από μακρινές πόλεις της Ελλάδος, όμως κι αυτοί θα είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στην Καβάλα πριν την Πρωτοχρονιά! Με λίγα λόγια δηλαδή θα κάνουν Χριστούγεννα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όμως η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στην Καβάλα και στο γήπεδο, μιας και το ραντεβού που έχει δοθεί από την τεχνική ηγεσία είναι για προπόνηση στις 30 Ιανουαρίου.

1-2 Φιλικά

Με την επιστροφή τους θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας, αφού όπως έγινε γνωστό ο στόχος είναι σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα να δώσει 1 ή 2 φιλικά, με στόχο να διατηρήσει την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της και φυσικά να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί των 8 νικών, που την έφεραν ουσιαστικά στην 1η θέση τα βαθμολογίας. Ο Χαρ. Τρικούπης φαίνεται να είναι πιο μπροστά στον πίνακα, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του και συνεπώς όταν συμβεί αυτό θα χάσει έδαφος και πλέον η εικόνα της βαθμολογίας θα είναι η… πραγματική!

Στην καλύτερη 5αδα ο Αθανασιάδης

Στην Ένωση, η ικανοποίηση από την συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας είναι έκδηλη! Η επικράτηση με το Αγρίνιο μόνο εύκολη δεν ήταν, ωστόσο ακόμα κι έτσι ο στόχος επιτεύχθηκε..! Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση ήταν ο Δημήτρης Αθανασιάδης, που ήταν ανάμεσα στους καλύτερης της 11ης αγωνιστικής . Ο «μπομπέρ» της Καβάλας… όπλισε και χάρισε τη νίκη κόντρα στο Αγρίνιο. Ο Αθανασιάδης είναι ένας από τους εμπειρότερους και ποιοτικότερους παίκτες της κατηγορίας και το απέδειξε και στον τελευταίο αγώνα πετυχαίνοντας 16 πόντους με 4 τρίποντα. Μάλιστα το τρίποντο του στα 38’’ πριν από τη λήξη ουσιαστικά έκρινε και το αποτέλεσμα.