AO Καβάλα: Μία σύντομη αποτίμηση για το 2017!

Την αποτίμηση της προσπάθειας που έκανε στη χρονιά που φεύγει παρουσίασε, με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΑΟΚ που δεσμεύτηκε παράλληλα ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο

Την αποτίμηση της πορεία της ομάδας στην χρονιά που φεύγει παρουσιάζει η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ με ανακοίνωση της, στην οποία επισημαίνονται εκτός των άλλων οι δύο βασικοί άξονες της προσπάθεια που γίνεται (μητροπολιτικός χαρακτήρας της ομάδας και ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής). Επίσης ευχαριστεί για την στήριξη τον κόσμο της Καβάλας και δεσμεύεται ότι και το 2018 θα συνεχίσει την προσπάθεια για να είναι η ομάδα έτοιμη να εκπληρώσει κάθε στόχο της με βασικότερο να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και να φέρει ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο. Αναλυτικά. «Αγαπητοί φίλοι & υποστηρικτές του ΑΟ Καβάλα, την προηγούμενη Κυριακή (17/12) ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για το 2017. Το έτος που φεύγει μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση αλλά και ελπίδες και πίστη για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα η οποία στηρίζεται σε δύο άξονες: τον μητροπολιτικό χαρακτήρα του ΑΟΚ για το νομό και την αξιοποίηση αλλά και ανάδειξη τοπικών ταλέντων μέσα από την ομάδα. Στο πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα μας, με μέσο όρο ηλικίας περίπου στα 21 έτη, βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας. Στο κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές, ο ΑΟΚ βρίσκεται στην ημιτελική φάση και στις αρχές του νέου έτους αντιμετωπίζει τον Μ.Α. Αντιφιλίππων για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης (ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0).

Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα φανέλα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φετινές επίσημες εμφανίσεις της ομάδας έχουν κλέψει τις εντυπώσεις καθώς κοσμούνται από ένα από τα μεγαλύτερα ορόσημα της πόλης, τις Καμάρες. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν την φανέλα της ομάδας μπορούν να την παραγγείλουν διαδικτιακά μέσω email στο [email protected].

Δέσμευση…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζετε την ομάδα του ΑΟΚ και να στείλουμε σε όλο τον κόσμο τις θερμότερες ευχές μας για το νέο έτος. Υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έρχονται! Εμείς, δεσμευόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το νέο έτος να βρει την ομάδα μας πιο έτοιμη να εκπληρώσει κάθε στόχο της με βασικότερο ίσως να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και να φέρει ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο. Για οποιοδήποτε θέμα χορηγιών & marketing μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας κ.κ. Ηλία Κουκουμάτσα (6978 869690) & Χρόνη Αγγελίδη (6936 972331) στο [email protected] ή στο [email protected]. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Με εκτίμηση. Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα».