ΑΟ Καβάλα: Στόχος η απόκτηση 4-5 παικτών

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου αποφασίστηκε από τον ερασιτέχνη ΑΟΚ

Μπορεί τα οικονομικά της ομάδας της Καβάλας να είναι περιορισμένα, μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό να μην ήταν σίγουρο ότι τα κενά που προέκυψαν στην πορεία σε ότι αφορά το ρόστερ θα καλύπτονταν, ωστόσο στην διοίκηση φαίνεται ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους αναφορικά με το πώς θα κινηθούν στην περίοδο των μεταγραφών! Ύστερα και από τις συναντήσεις που είχαν με την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ, ο στόχος που τέθηκε είναι να αποκτηθούν 4 ή 5 παίκτες, με προτεραιότητα στην επίθεση και την μεσαία γραμμή, προς αντικατάσταση των απωλειών που προέκυψαν και περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ!

Ήρθαν ήδη οι πρώτες προτάσεις…

Ήδη στα γραφεία του ερασιτέχνη αλλά και στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη έχουν φτάσει οι πρώτες προτάσεις, μιας και το γεγονός ότι ο ΑΟΚ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές του είναι γνωστό στην αγορά! Αυτό που θα επιδιώξουν στην ομάδα είναι να αποκτηθούν φιλόδοξοι παίκτες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα τον ΑΟΚ και μέσω αυτού να βοηθήσουν και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Επίσης βασικό ρόλο στην επιλογή τους θα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της ομάδας και να την στηρίξουν στην προσπάθεια που γίνεται!

4ημερο ρεπό για τα Χριστούγεννα

Οι προπονήσεις σταμάτησαν για τα Χριστούγεννα και οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Καβάλα την Τετάρτη, μιας και λόγω των Χριστουγέννων θα έχουν 4ημερο ρεπό. Με την επιστροφή τους θα κάνουν δύο προπονήσεις και στη συνέχεια το πρόγραμμα αναφέρει 3ημερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Πληρωμένες και δώρα…

Την Πέμπτη όλοι οι παίκτες πέρασαν από το… ταμείο, παίρνοντας τον μισό μισθό του Δεκεμβρίου προκειμένου να έχουν χρήματα για τις γιορτές, δεδομένου ότι κάθε φορά πληρώνονται στις 5 του μηνός του επόμενου μήνα! Όταν θα επιστρέψουν δηλαδή στις προπονήσεις θα εξοφληθούν κανονικά, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην τελευταία προπόνηση πριν την διακοπή για τα Χριστούγεννα, η διοίκηση ετοίμασε για όλους τους παίκτες μια σακούλα με δώρα (κρασί, κουραμπιέδες κτλ).