Ποδόσφαιρο: Θλίψη για τον θάνατο του Σάββα Αδαμίδη

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από την ζωή το πρωί του Σαββάτου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και άλλων τοπικών ομάδων της Καβάλας

Μια εμβληματική φυσιογνωμία του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου έφυγε ξαφνικά το πρωί του Σαββάτου (23/12). Ο λόγος για τον Σάββα Αδαμίδη, γνωστό σε όλους ως «κοντό», ο οποίος φόρεσε την φανέλα του ΑΟΚ και άλλων τοπικών ομάδων, όπως η ΑΕΚ Καβάλας και ο Άρης Ζυγού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Η κηδεία του 60χρονου, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Αβέρωφ και Κ. Παλαμία γωνία (απέναντι από τον ΟΤΕ) θα γίνει την Κυριακή στις 11.00 στην εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων στα νεκροταφεία της Καβάλας.



ΕΠΣ Καβάλας: «Καλό σου ταξίδι Σάββα»

Η ΕΠΣ Καβάλας με ανακοίνωση της εκφράζει την θλίψη της για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του Σάββα Αδαμίδη. «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού μας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους θλίψη για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό του παλαιού ποδοσφαιριστή Σάββα Αδαμίδη, γνωστός σε όλους μας ως «κοντός». Ο Σάββας Αδαμίδης ξεκίνησε από τα τσικό του ΑΟΚ με τον αείμνηστο Μήτσο Τσάκαλο και έφθασε μέχρι το ανδρικό τμήμα με τη φανέλα με το καραβάκι. Κλήθηκε στα εθνικά μας συγκροτήματα και τίμησε με τις εμφανίσεις του τη φανέλα με το εθνόσημο. Σάββα καλό σου ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων. Εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα».