Μικτές ΕΠΣΚ: Στο δρόμο για την β’ φάση μέσω Αλεξ/πολης

Για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα προετοιμάζονται οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας

Στην ακριτική Αλεξανδρούπολη θα ταξιδέψουν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων, για τις ανάγκες της τελευταίας και καθοριστικής αγωνιστικής για το πρωτάθλημα μεικτών ομάδων Ενώσεων. Οι ομάδες των κ. κ. Χατζηιωαννίδη, Τερμετζή και Χατζηβασιλειάδη πρόκειται να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ  Έβρου, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυλαία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον εστιάζεται και στις δύο κατηγορίες, αφού με νίκες οι ομάδες μας έχουν πολλές πιθανότητες να καταλάβουν μία από τις δύο δεύτερες θέσεις που οδηγούν στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Οι Ενωσιακοί μας προπονητές είναι αισιόδοξοι για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, γεγονός που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση, αν και δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός της αρμόδιας Επιτροπής. Στόχος ήταν να μπουν γερά θεμέλια τη φετινή χρονιά, πάνω στα οποία θα οικοδομηθεί το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση θα δημιουργηθεί μια «βιτρίνα», μέσα από την οποία θα προβληθούν τα ποδοσφαιρικά μας ταλέντα έξω από τα στενά όρια του νομού μας.

Ήδη, με τις εμφανίσεις τους, πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις μεικτές ομάδες έχουν προσελκύσει τα έμπειρα μάτια ανθρώπων από μεγάλες ΠΑΕ και, μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, μετά από δοκιμές, έχουν γίνει στόχοι απόκτησης για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.