ΑΟ Καβάλας: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Αντωνιάδης

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ

Την παραίτηση του από την θέση του Γενικού Αρχηγού του ΑΟΚ έθεσε στην διοίκηση του ερασιτέχνη ο Γιάννης Αντωνιάδης, η οποία έγινε δεκτή και έτσι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας αποτελεί παρελθόν απ’ αυτήν! Ο λόγος της εξέλιξης αυτής, που για πολλούς ήταν απρόσμενη, είναι οι επαγγελματικές ασχολίες του Γ. Αντωνιάδη που δεν του επιτρέπουν να ασχολείται στο βαθμό, που τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι παράγοντες της διοίκησης, ήθελε με την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος! 

Στον ΑΟΚ γνώριζαν την κατάσταση όμως δεν ήθελαν να λυθεί η πολύ καλή συνεργασία που είχαν μαζί του από την αρχή της φετινής χρονιάς, γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του πρότειναν να του «ελαφρύνουν» τις αρμοδιότητες και να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας κάθε Κυριακή, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τον ίδιο και έτσι ήρθε το «διαζύγιο»!

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις για την κάλυψη της θέσης, η οποία θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι αμισθί.