Καβάλα BC: Φιλικός – κοινωνικός αγώνας στις 3 Ιανουαρίου

Με τον ΓΣ Ελευθερούπολης θα αγωνιστεί την Τετάρτη η Ένωση, με τα έσοδα της αναμέτρησης να δίνονται για το Τραπέζι της Αγάπης

Τα ρεπό τελείωσαν για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας λόγω των Χριστουγέννων. Οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολλές, ο στόχος συγκεκριμένος και οτιδήποτε άλλο έρθει εκτός από την άνοδο θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία! Αυτό το γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης που θέλει να ετοιμάσει τους παίκτες του για το κρίσιμο τέλος του 1ου γύρου του πρωταθλήματος αλλά και για την συνέχεια, οπότε η δουλειά ξεκινάει άμεσα.

Για το Τραπέζι της Αγάπης

Εν τω μεταξύ ένα πολύ χρήσιμο φιλικό αγώνα θα δώσει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας η ομάδα της Καβάλας κόντρα σ’ αυτή του ΓΣ Ελευθερούπολης. Έχει χαρακτηριστεί ως φιλικός – κοινωνικός αγώνας, μιας και όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν στην είσοδο (κόστος 3 ευρώ) θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων για το «Τραπέζι της Αγάπης». Πέρα όμως απ’ την στήριξη προς την κοινωνία, τόσο η Ένωση όσο και ο ΓΣΕ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμαστούν για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται για το πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Εθνικής αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες της Καβάλας έχουν στόχο την άνοδο και έχουν χτίσει ένα εντυπωσιακό σερί φτάνοντας έτσι στις υψηλότερες θέσεις στην βαθμολογία. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Φιλικό αγώνα για κοινωνικό σκοπό δίνει η Καβάλα BC την Τετάρτη 3/1 στις 18.00 με τον ΓΣ Ελευθερούπολης στο ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου» και γενική είσοδο 3 ευρώ. ‘Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Τραπέζι της Αγάπης.