Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Δυνατή φιλική κόντρα με τον ΓΣΕ

Την ευκαιρία να ξαναβρει τον αγωνιστικό της ρυθμό, μετά το κενό των εορτών, αλλά και παράλληλα να στηρίξει το "Τραπέζι της Αγάπης" της Μητρόπολης, θα έχει η Καβάλα BC το απόγευμα της Τετάρτης (18.00) στο δυνατό φιλικό με τον ΓΣ Ελευθερούπολης

Για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας το εντατικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά το εορταστικό ρεπό, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 29 Δεκεμβρίου! Ο κόουτς Καραπιπερίδης μάζεψε τους παίκτες του πριν την Πρωτοχρονιά και η δουλειά συνεχίζεται εντατικά, μιας και οι στόχοι της Καβάλας BC είναι υψηλοί. Στην πορεία μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και εμπόδια, ωστόσο ο σύλλογος πρέπει να επιστρέψει στην Α2! Ο επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα του Ανατόλια, η οποία είναι αήττητη στην έδρα της μέχρι στιγμής! Γι’ αυτό τον αγώνα προετοιμάζονται στην Ένωση, και εν όψει αυτής της δύσκολης αναμέτρησης θα γίνει και το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (3/1) στο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας με τον ΓΣ Ελευθερούπολης. Παράλληλα βέβαια υπάρχει και η ευαισθητοποίηση των δύο συλλόγων που στέκονται στο πλευρό του συνάνθρωπου, γι’ αυτό και όπως έγινε γνωστό τα έσοδα από τα εισιτήρια (3 ευρώ) θα διατεθούν στο «Τραπέζι της Αγάπης»! Σχολιάζοντας το σημερινό φιλικό που θα ξεκινήσει στις 18.00 ο προπονητής της Καβάλας τόνισε ότι «πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φιλικό, κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εμείς σ’ αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας, μετά το κενό στο αγωνιστικό πρόγραμμα και τα πατήματα μας ως ομάδα»! Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η Καβάλα BC ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους διαιτητές και την γραμματεία του αγώνα που προσφέρθηκαν ευγενικά για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού στο φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα κόντρα στον ΓΣΕ!

Επιτυχημένο το τουρνουά Χριστουγέννων

Τέλος σε ότι αφορά το Ετήσιο Τουρνουά Χριστουγέννων του συλλόγου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για τρεις ολόκληρες μέρες πρωί και απόγευμα τα γήπεδα της Καλαμίτσας και των Ποταμουδίων γέμισαν από τα χαμόγελα και την αγωνιστικότητα των παιδιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για το μπάσκετ! Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίσθηκε από τις πάρα πολλές συμμετοχές Συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚ Καβάλας ευχαριστούν όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στο Τουρνουά, καθώς επίσης και τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια που ανέλαβαν την Συνδιοργάνωση, καθώς επίσης τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ!