ΑΟ Καβάλας: Έκλεισε ο Ξόμπλιος, κλείνει ο Πάλλας

Καλύπτονται άμεσα τα κενά στην επίθεση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Η εντατική προεργασία που έγινε όλο το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας, στην διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας έφερε αποτέλεσμα! Όπως ήταν γνωστό και είχε επισημανθεί εδώ και αρκετό καιρό, απόλυτη προτεραιότητα του ΑΟΚ ήταν να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, όχι μόνο μετά το «διαζύγιο» με τον Κειτά, αλλά και γιατί απ’ την αρχή της χρονιάς είχε διαπιστωθεί ότι στην συγκεκριμένη θέση υπήρχε πρόβλημα… Έτσι λοιπόν ήδη από τις πρώτες ημέρες της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου στην Καβάλα κινήθηκαν δραστήρια και το μεσημέρι της Τετάρτης, έκλεισαν και τυπικά την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή, ενώ τις επόμενες ώρες αναμενόταν να έρθει στην Καβάλα για να κλείσει και ένας δεύτερος, που έρχεται απ’ τα… παλιά!

Ο Π. Ξόμπλιος

Η πρώτη μεταγραφή ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του 21 ετών έχει περάσει από πολλές ομάδες, ξεκινώντας απ’ αυτήν την ιδιαίτερης πατρίδας του τον Αετό Σκύδρας. Το 2013 μεταγράφηκε στην ομάδα Κ 20 της ΑΕΚ και τις επόμενες χρονιές πέρασε διαδοχικά από τις ομάδες Κ 20 του Άρη, της Νίκης Βόλου και της Βέροιας. Τον πέρσι τον Απρίλιο βρέθηκε στον Παναιγιάλειο και τον Αύγουστο βρέθηκε κοντά στον Ηρακλή αλλά κατέληξε στην Καλλιθέα, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.

Ο Β. Πάλλας

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση, που σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν μόνο να τυπικά για να ολοκληρωθεί, είναι αυτή του Βασίλη Πάλλα, που είχε φορέσει και πάλι την φανέλα του ΑΟΚ την περίοδο 2013-14 όταν η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τότε είχε 22 συμμετοχές και είχε σημειώσει δύο τέρματα. Είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1991 κατάγεται από την Αιανή Κοζάνης  και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Μακεδονικό Κοζάνης. Ακολούθως έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Λουκίσα, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, στον ΑΟΚ, στον Εθνικό Σερρών, στην Επισκοπή, τον Καμπανιακό, τον Αγρ. Αστέρα και φέτος ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο στην Ρόδο. Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.