AO Καβάλας: Μετά τις 17 Ιανουαρίου ο Ξιόμπλιος…

Δεν υπολογίζεται στα προσεχή παιχνίδια της ομάδας το νέο της μεταγραφικό απόκτημα

Να συνδυάσει την επιστροφή στην έδρα της με την επιστροφή στις νίκες, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, θα επιδιώξει η ομάδα της Καβάλας στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου. Στον ΑΟΚ δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα μιας και θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η προετοιμασία του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και οι μόνες απουσίες που θα υπάρξουν θα είναι αυτές του Αλιατίδη που θα εκτίσει την 3η από τις συνολικά 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του αποκλεισμού του, καθώς και του Σέχου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες!

Ήταν επαγγελματίας…

Σε ότι αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, δηλαδή τον Παναγιώτη Ξιόμπλιο, αυτός γυμνάζεται κανονικά ωστόσο δεν υπολογίζεται όχι μόνο για τον προσεχή αγώνα αλλά και για τους υπόλοιπους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί, επειδή ήταν επαγγελματίας στην προηγούμενη ομάδα του, πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας από την τελευταία του επαγγελματική συμμετοχή για να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στις επίσημες αναμετρήσεις της Καβάλας. Συνεπώς θα μπορεί να είναι στα πλάνα του προπονητή του μετά από τις 17 Ιανουαρίου.

Περιμένουν την απάντηση του Πάλλα

Απ’ εκεί και πέρα στον ΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης που έχει κατατεθεί στον Βασίλη Πάλλα, ο οποίος είναι ελεύθερος από την ομάδα της Ρόδου. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο αυτή που έχει δεχτεί από την Καβάλα είναι από τις καλύτερες και στην ομάδα θεωρούν ότι τελικά θα απαντήσει θετικά. Αυτό αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα και να κλείσει έτσι σ’ ένα μεγάλο βαθμό η μεταγραφική κίνηση στο «καραβάκι»! Στον ΑΟΚ κοιτούν βέβαια με ενδιαφέρον την μεταγραφική αγορά κι αν προκύψει κάποια περίπτωση που θα θεωρηθεί ενδιαφέρουσα γι’ αυτόν, είναι πιθανόν να πάρει την απόφαση να προχωρήσει και σ’ αυτήν!