ΑΟ Καβάλας: Έκλεισε και τον Πάλλα

(Μετά τον Ξιόμπλιο, η ομάδα ενισχύθηκε με ακόμα έναν ικανότατο επιθετικό, που υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (5/1)

Ολοκληρώθηκαν σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Καβάλας στην περίοδο του Ιανουαρίου μετά και την οριστικοποίηση της απόκτησης του Βασίλη Πάλλα, ο οποίος αργά το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) υπέγραψε και τυπικά. Ο 26χρονος επιθετικός αποτελούσε στόχο του ΑΟΚ απ’ την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Ρόδο, στην οποία ξεκίνησε την φετινή χρονιά και η πρόταση που του έγινε ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια, γι’ αυτό και απ’ την αρχή οι παράγοντες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν αισιόδοξοι για την επιτυχία έκβαση και αυτής της υπόθεσης.

Κάλυψε τα κενά στην επίθεση

Με την απόκτηση του, ύστερα απ’ αυτή του Παναγιώτη Ξιόμπλου πριν από λίγες ημέρες, καλύπτονται σε πολύ μεγάλο βαθμό τα κενά που υπήρχαν στην επίθεση του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάλλας είχε φορέσει και παλαιότερα την φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος και συγκεκριμένα όταν αυτό συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Σε αντίθεση με τον Ξιόμπλιο μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του απ’ την μεθεπόμενη αγωνιστική, δηλαδή με τον Άρη Αβάτου στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. Απ’ εδώ και πέρα στην Καβάλα δεν είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για να αποκτήσουν και άλλο παίκτη, εκτός και αν (όπως έχει επισημανθεί πολλές φορές) παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον στην πορεία…

Απέκτησε και τον 17χρονο Ηλιάδη

Πέρα όμως απ’ τον Πάλλα, νέο πρόσωπο στον ΑΟΚ είναι απ’ την Παρασκευή και επίσημα πλέον και ο 17χρονος Γιάννης Ηλιάδης, που δοκιμαζόταν εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις και έπεισε με την αξία και τις προοπτικές του τον προπονητή. Ο νεαρός ανήκε στην Δόξα Αμυγδαλεώνα και είχε ευκαιρίες και προτάσεις να φύγει εκτός Καβάλας, όμως προτίμησε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στην ομάδα του ΑΟΚ. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας, όπως και επίσης και στην επίθεση και όλοι μιλούν για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που έχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα στο χώρο.

Νέος Γενικός Αρχηγός ο Γιώργος Μανάφης

Εν τω μεταξύ από την Πέμπτη το πρωί καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Γιώργος Μανάφης. Αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ και θα είναι πλέον ο άμεσος συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας και ο σύνδεσμος του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση.