Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Η ήττα ήρθε λόγω του κακού 2ου 10λεπτου»

Τους λόγους της ήττας στο Ανατόλια με την οποία σταμάτησε το επιτυχημένο σερί ανέλυσε ο προπονητής της Καβάλας BC. Επιτυχημένη η εγχείρηση αποκατάστασης στον αχίλλειο τένοντα για τον Χάρη Πλιούκα

Η πολύ κακή παρουσία της ομάδας στην άμυνα στο 2ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν σύμφωνα με τον προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Ανδρέα Καραπιπερίδη, η βασική αιτία της ήττας το απόγευμα της Κυριακής στο Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο KAVALA POST τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο 2ο 10λεπτο. Δεν παίξαμε καλή και πιεστική άμυνα πάνω στο σουτ των 3 πόντων, που γνωρίζαμε ότι ήταν ένα από τα μεγάλα όπλα των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλά 3ποντα και να ξεφύγουν στο σκορ. Στη συνέχεια όμως αντιδράσαμε και με μεγάλη προσπάθεια φέραμε το παιχνίδι στα ίσα! Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τις βολές του Καραποστόλου και το άστοχο λέι απ του Ετινόζα στο τέλος, στο οποίο υπήρχε υποψία αμυντικού φάουλ. Όπως και να έχει όμως επαναλαμβάνω ότι ο αγώνας αυτός κρίθηκε στο 2ο 10λεπτο».

Σε ό,τι αφορά τον Χάρη Πλιούκα η επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα (ολική ρήξη) στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και πλέον ξεκινάει η περίοδος της αποκατάστασης για τον άτυχο παίκτη, που δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα στη φετινή χρονιά.