Κύπελλο ΕΠΣΚ: ΑΟΚ – Αντιφίλιπποι με φόντο τον τελικό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1 στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ υποδέχεται τους Αντιφιλίππους στη ρεβάνς του 0-0 στα μέσα Δεκεμβρίου για τους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Στους ρυθμούς του κυπέλλου της ΕΠΣΚ θα κινηθεί σήμερα η ομάδα της Καβάλας, μιας και στις 14.30 θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων για το 2ο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του θεσμού! Όπως είναι γνωστό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στους Αντιφιλίππους στα μέσα Δεκεμβρίου, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης η διοίκηση του ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι θα υπάρχει γενική είσοδος που θα κοστίζει 5 ευρώ (δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας) και ότι μόνο η θύρα 6 (κεντρική) θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 14:30) στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων,  θα είναι ανοιχτή μόνο η Θύρα 6 και θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. Όπως είναι γνωστό, τα διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου».

Το πρόγραμμα

Στα αγωνιστικά ο Κώστας Ανυφαντάκης θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που έχει στην διάθεση του (όπως έκανε και στους Αντιφιλίππους), αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές λόγω των τελευταίων αποχωρήσεων. Στο άλλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης που θα γίνει στη Ν. Πέραμο, ο τοπικός Βρασίδας θα υποδεχτεί τον Βύρωνα στη ρεβάνς του 1-0 που είχε κερδίσει η ομάδα της Καβάλας στο Βερούλειο στάδιο.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Τετάρτη 9/1 (14.30)
Καβάλα – ΜΑ Αντιφιλίππων
Ν. Πέραμος – Βύρων