ΑΟ Καβάλας: Με Άβατο και Παραλίμνιο παίζονται όλα…

Τα δύο επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν αν η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο

Το κύπελλο της ΕΠΣΚ μπαίνει πλέον στην άκρη για την ομάδα της Καβάλας που επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τις δύο επόμενες αγωνιστικές να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες σε ότι αφορά τον στόχο που θα έχει μέχρι το τέλος της περιόδου. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα αντιμετωπίσει στην έναρξη του 2ου γύρου τον Άρη Αβάτου εκτός έδρας και στην συνέχεια θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Αν λοιπόν καταφέρει να παραμείνει όρθιο στην Ξάνθη και πάρει την ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου στις Σέρρες, τότε οι προοπτικές του για τη συνέχεια θα είναι διαφορετικές, απ’ ότι αν δεν καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Στη μια περίπτωση θα παραμείνει στην κορυφή και στην άλλη θα χάσει εντελώς την επαφή της μ’ αυτήν! Μάλιστα απ’ τα αποτελέσματα των δύο επόμενων αγώνων θα εξαρτηθεί και αν η ομάδα κινηθεί περισσότερο στις μεταγραφές ή όχι! Αν υπάρχουν δηλαδή βάσιμες ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου θα γίνει η υπέρβαση, αν όμως όχι τότε η ομάδα που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή θα συνεχίσει μέχρι το τέλος!

Κ. Ανυφαντάκης: «Σκληρή ομάδα ο Άρης»

Το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι θα δοθεί λοιπόν την Κυριακή στην Ξάνθη με τον Άρη, που όπως τόνισε ο προπονητής του ΑΟΚ «είναι μια δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα γίνει γερή κόντρα. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών μου πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Απ’ την αρχή ο Πάλλας

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Πάλλας θα ξεκινήσει απ’ την αρχή στο βασικό σχήμα της ομάδας (άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές), ενώ ο Αλιατίδης θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική του αποκλεισμού του (4η) και ο Σέχου θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του. Όσον αφορά τον Άρη Αβάτου, όπως φάνηκε από την πορεία του στον 1ο γύρο, το μεγαλύτερο όπλο του είναι η άμυνα, μιας και δέχτηκε μόλις 7 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στην πρεμιέρα από την Καβάλα σ’ εκείνο το 3-1 του «Ανθή Καραγιάννη».