Καβάλα BC: Αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Β. Χατζηραφαηλίδη

Στη μνήμη του αντιπροέδρου της ΛΦΚ Β. Χατζηραφαηλίδη αφιέρωσε τη νίκη επί των Μαχητών Πεύκων η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας

Στην μνήμη του αντιπροέδρου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Βασίλη Χατζηραφαηλίδη αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας επί των Πεύκων το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παπάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΦΚ ανάρτησε πανό με την φωτογραφία του Βασίλη στην θέση όπου συνήθως ο εκλιπών παρακολουθούσε αγώνες της ομάδας μπάσκετ. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν για την αναμέτρηση αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα μετά τις απουσίες των τραυματισμένων Πλιούκα και Μιχάλογλου, δύο από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της, οι Δημήτρης Αθανασιάδης και Διονύσης Καπινιάρης.

Δημήτρης Αθανασιάδης:

«Απ’ εδώ και πέρα θα

κουραστούμε περισσότερο»

«Καταφέραμε να μην δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο το αριθμητικό μειονέκτημα που έχουμε πλέον λόγω της απουσίας των δύο συμπαικτών μας. Τα δύο παιδιά που έλειψαν ήταν πάρα πολύ σημαντικά για εμάς! Παίξαμε δυνατά, κάναμε ότι ήταν το δυνατόν καλύτερο και πετύχαμε τον στόχο μας. Στο τέλος του αγώνα ίσως θα έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο σοβαροί. Κοιτάζουμε μπροστά πλέον. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Απ’ εδώ και πέρα θα κουραστούμε περισσότερο, γι’ αυτό και θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε γιατί γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο».

Διονύσης Καπινιάρης:

«Κουραστήκαμε στο τέλος λόγω μικρού ροτέισον»

«Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική. Θέλαμε πολύ να την κατακτήσουμε μιας και προερχόμασταν από ήττα αλλά και λόγω των απουσιών που είχαμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτήν όλη την εβδομάδα και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Κουραστήκαμε λίγο προς το τέλος, μιας και η ομάδα πλέον έχει πολύ μικρό ροτέισον, λόγω των δύο απουσιών. Ακόμα κι έτσι όμως παίξαμε πολύ καλά, κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και θεωρώ ότι κάθε ημέρα που περνάει θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο».