Εδώ και 15 χρόνια ο Χάρης Παλτόγλου κρατάει ψηλά τη «σημαία» του Tae Kwon Do στην Καβάλα

Δείτε φωτογραφίες από την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που έγινε παρουσία πλήθους φίλων του αθλήματος και των Αρχών του νομού

Ασφυκτικά «γέμισε» το Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2018. Ο λόγος ήταν η κεντρική ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αλλά και τις καθιερωμένες τα τελευταία χρόνια επιδείξεις των αθλητών του, τις βραβεύσεις αλλά και τις απονομές των μαύρων ζωνών.

Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού η χρονιά που μόλις πέρασε σηματοδότησε για τον ίδιο το «κλείσιμο» 15 χρόνων «ζωής» ενός από τους πλέον αξιόλογους και δραστήριους Συλλόγους Tae Kwon Do της Ελλάδας, με δυναμική παρουσία αλλά και διακρίσεις σε διοργανώσεις τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Παλτόγλου είπε: «Φέτος συμπληρώνονται δεκαπέντε χρόνια από την ίδρυση το ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές, επιτυχίες, χαρές αλλά και λύπες κι όλα αυτά τα μοιραστήκαμε με αθλητές και γονείς. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που είναι εμπράκτως κοντά μας όλα αυτά χρονιά. Με πολύ δουλειά και συλλογικότητα ήρθαν οι επιτυχίες αλλά και ξεπεράστηκαν οι αντιξοότητες μένοντας όλοι προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την στήριξη που δίνουν όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα κι εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία».

Στην εκδήλωση του Σαββάτου, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αρχέλαος Γρανάς και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, εκπροσωπώντας τη δήμαρχο Καβάλας η πρόεδρος του ΝΠΔΔ της «Αλληλεγγύης» Ευαγγελία Δρακονάκη, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας Κίμων Παπαδόπουλος και ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου π. Γεώργιος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση: