Καβάλα BC: Στοχεύει στην 2η θέση…

Υποδέχεται την Κυριακή στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου τους Ίκαρους Σερρών και με νίκη ανεβαίνει στο 2ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής

Ένα από τα πιο δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς στην έδρα της θα δώσει την Κυριακή στις 5.00 στο «Αλ. Δήμογλου» η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας υποδεχόμενη, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τους Ίκαρους Σερρών! Μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε στο Λαγκαδά το ηθικό στο συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη βρίσκεται στα ύψη και αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί ο Καβαλιώτης τεχνικός, σε συνδυασμό με την θερμή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν στις εξέδρες οι φίλαθλοι της ομάδας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, λίγο ή πολύ είναι γνωστά, όμως όπως τονίζεται συνεχώς η Καβάλα BC είναι υποχρεωμένη πλέον να συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Πλιούκα και τον Μιχάλογλου! Μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής ο κόουτς της ομάδας τόνισε ότι «θέλουμε να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που διαθέτει ικανούς και έμπειρους παίκτες».

«Μικρό πλεονέκτημα στην Καβάλα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Ικάρων Στέργιος Ποργιόπουλος αναφερόμενος στη «μάχη» της Κυριακής είπε ότι «η Καβάλα έρχεται από μια μεγάλη νίκη στο Λαγκαδά, όπου απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και χωρίς δύο βασικούς της παίκτες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και όχι στα άτομα. Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή θα παίξει στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της, όμως εμείς ήμαστε πολύ σταθεροί στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό»!

Στις 11.00 το πρωί κόβει την πίτα της

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, θα σημειωθεί η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου την φετινή χρονιά! Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους να γίνει ο 6ος παίκτης της Ένωσης προκειμένου «να παλέψουμε μαζί και να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη που μας θα φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο»! Θα υπάρχει γενική είσοδος με το εισιτήριο να κοστίζει 5 ευρώ. Λίγες ώρες πριν την μεγάλη «μάχη» η Ένωση θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των τμημάτων της Ακαδημίας, αλλά και της Ανδρικής ομάδας. Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, θα βραβευθούν και οι αριστούχοι μαθητές, των τμημάτων.