Κοπή πίτας ΑΟΚ: Όλοι ήταν εκεί… (φωτογραφίες)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία του συνόλου των τμημάτων του αλλά και πολλών εκπροσώπων φορέων της περιοχής, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Μιχάλη» στο Περιγιάλι, ο ΑΟ Καβάλα έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του συνόλου των τμημάτων που αγωνίζονται με το «καραβάκι» στο στήθος, αλλά και πολλών εκπροσώπων θεσμών της περιοχής! Οι ευχές για καλή χρονιά για όλους τους αθλητές και αθλήτριες του μεγαλύτερου συλλόγου της Καβάλας ήταν κοινές απ’ όλους όσους έλαβαν το κομμάτι από την βασιλόπιτα. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του γιατρού Μιχάλη Σωτηρόπουλου για το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα όλα τα τελευταία χρόνια όποτε και αν αυτή τον χρειαστεί.

Οι Επίσημοι

Το απόγευμα της Τρίτης (30/1) στον «Μιχάλη» τον ιδιοκτήτη του οποίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα η διοίκηση για την προσφορά της αίθουσας, έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, εκπρόσωποι των βουλευτών της Καβάλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (και πρώην μέλος του ΔΣ του ΑΟΚ) Γιώργος Γραμμένος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Πετρόπουλος, Κορίνα Χιώτη Πρασσά, ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο επικεφαλής του «Τόπου της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος με μέλη της διοίκησης!

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα το φλουρί
Επίσης τον ΑΟΚ τίμησαν με την παρουσία τους η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, ο ΣΦΑΟΚ, οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, ενώ το κομμάτι των δημοσιογράφων το πήρε ο Τάσος Πατσίδης. Στην εκδήλωση ήταν φυσικά και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ (που ήταν και αυτή που κέρδισε το φλουρί), με τον γεν. αρχηγός της Γιώργο Μανάφη να ζητάει μεγαλύτερη στήριξη στο τμήμα απ’ όλους, καθώς και εκπρόσωποι των τμημάτων, βόλεϊ, μπάσκετ, ράγκμπυ, καράτε καθώς και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.