AΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 8 μετάλλια στο 1ο προκριματικό της ΕΤΑΒΕ

Η λίστα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΣ Τάεκβοντό Καβάλας συνεχίστηκε και στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Μετά από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο (27-28/1), στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για την συγκρότηση κλιμακίων 2019, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας για μία ακόμη φορά επέδειξαν αγωνιστικότητα και ψυχή και κατάκτησαν μεγάλες διάκρισης και πολλά μετάλλια.

Ειδικότερα να υπογραμμίσουμε ότι ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, συνολικά κατέκτησε οκτώ (8) μετάλλια εκ των οποίων το ένα ήταν χρυσό. Αξιοσημείωτο είναι το ότι οι συμμετοχές στους αγώνες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού έλαβα μέρος συνολικά 1.455 αθλητές από 107 συλλόγους, που αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών σε μία τέτοια διοργάνωση.

Τα μετάλλια

Αναλυτικά τα 8 μετάλλια που κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας είναι τα εξής:
(Χρυσό): Ιωάννου Πασχάλης
(Αργυρό): Αρσενουδης Απόστολος, Καζαντζίδου Ειρήνη
(Χάλκινο): Λαμπαδίτης Γεώργιος, Λουτσίδου Έλενα, Λύρατζη Μαρία, Μαργαρίτη Ευδοκία, Αντωνιάδης Κίμων.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος των αγώνων στάθηκε στο ήθος και στο αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές του Καβαλιώτικου συλλόγου, τους οποίους και συνεχάρη.