AO Καβάλα: Θέλει «διπλό» και στο Διδυμότειχο

Δύσκολη αποστολή αλλά και πίστη για νέα νίκη την Κυριακή στο 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του για να διατηρηθεί στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχει στόχο η ομάδα της Καβάλας στον αγώνα της Κυριακής με το Διδυμότειχο, που είναι το 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας που δίνει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και αποφασίστηκε, για πρώτη φορά φέτος, η αποστολή να ταξιδέψει από την προηγούμενη ημέρα στον προορισμό της και να καταλύσει σε ξενοδοχείο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι και να μην ταλαιπωρηθούν από τα περίπου 200 χιλ. απόστασης από την πόλη του Έβρου.

Κ. Ανυφαντάκης: «Δυνατή έδρα»

Μιλώντας για την αναμέτρηση της Κυριακής ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε μια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο, ανέφερε ότι «πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, σε μια ιδιαίτερα δυνατή έδρα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη «μάχη» για εμάς μιας και ο στόχος μας θα είναι μόνο να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι αν δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε θα πετύχουμε τον στόχο μας». Ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση στο γήπεδο του Διδυμοτείχου με μοναδική αλλαγή (σε σχέση με την αναμέτρηση της Κομοτηνής με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου) αυτή στο κέντρο της άμυνας όπου θα λείψει ο Αλιατίδης που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, με τη θέση του να καταλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα ο Σέχου.

Αρνήθηκε την πρόταση ο Γ. Ντούνγκας

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Καβάλα βρέθηκε κοντά (τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου) στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιάννη Ντούνγκα, με θητεία στον Άρη, την ΑΠΕ Λαγκαδά και Απόλλωνα Πόντου. Του έγινε πρόταση ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα με την φανέλα της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Football League.