ΕΠΣ Καβάλας: Στις 25 Μαρτίου ο τελικός κυπέλλου

Οι εκτιμήσεις ότι ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου επιβεβαιώθηκαν στην συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους δύο φιναλίστ (ΑΟΚ και Βύρωνα). Τα έσοδα του θα πάνε για την στήριξη του ποδοσφαιριστή των Λιμεναρίων Β. Τζίνη. Σοβαρή πιθανότητα ο αγώνας να γίνει υπό το φως των προβολέων στο «Ανθή Καραγιάννη»

Την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης ΑΟ Καβάλα, Βύρωνας Καβάλας και ΕΠΣ Καβάλας σχεδίασαν από κοινού τη διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου. Αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί  την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Ένωση φρόντισε να μην προγραμματίσει αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλο το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά τον σπουδαίο αυτό αγώνα. Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και εξετάζεται η περίπτωση να γίνει βραδινές ώρες υπό το φως των προβολέων, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων.

Τα έσοδα στον Βασίλη Τζίνη

Ο μεγάλος αυτός αγώνας, τον οποίο οι διοργανωτές φροντίζουν να τον μετατρέψουν σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, θα είναι αφιερωμένος στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Βασίλη Τζίνη. Με προτροπή της ΕΠΣ Καβάλας και ομόφωνη απόφαση των δύο φιναλίστ, ΑΟ Καβάλα και Βύρωνα Καβάλας, τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν για το νεαρό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για το λόγο αυτόν, επιθυμία όλων των εμπλεκομένων του φετινού τελικού είναι να υπάρξει καθολική προσέλευση του ποδοσφαιρικού κόσμου του νομού μας στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».