ΕΠΣ Καβάλας: Το πλάνο της στήριξης στον Βασίλη Τζίνη

Πρωτοφανής κινητοποίηση από τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο της Θάσου και της Καβάλας για να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζεται για την χειρουργική επέμβάση

Απ’ την στιγμή που έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Τζίνης, η κινητοποίηση του συλλόγου του της Αναγέννησης Λιμεναρίων, των συλλόγων της Θάσου, αλλά και όχι μόνο ήταν άνευ προηγουμένου. Όλοι θέλησαν να βοηθήσουν και γι’ αυτό έχει ήδη συσταθεί μια άτυπη επιτροπή που θα συντονίσει την προσπάθεια γι να βρεθούν τα χρήματα προκειμένου να υποβληθεί στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ έχει διαμορφωθεί το πλάνο μέσα στο οποίο θα οργανωθεί η προσπάθεια, το οποίο έχει ανακοινωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ως εξής:

Συγκινητική κινητοποίηση

Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η κινητοποίηση όλων των φορέων, συλλόγων, δήμου Θάσου, προπονητών, διαιτητών, επιχειρηματιών, εκκλησίας και του απλού κόσμου στην ανεύρεση των χρημάτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο συνάνθρωπός μας Βασίλης Τζίνης. Έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας καταρτίζοντας ένα πλάνο για να είμαστε όσο περισσότερο αποτελεσματικοί μπορούμε. Το πλάνο περιλαμβάνει τα εξής:

1) Δημιουργήθηκε μια 10μελή επιτροπή η οποία θα διαχειρίζεται το πλάνο και θα είναι κοντά στην οικογένεια.

2) την Δευτέρα 5/2 στις 6μμ. η επιτροπή αναμενόταν να περιφερθεί στα Λιμενάρια και στα Καλύβια με ένα κουτί όπου θα μπορούν άπαντες να συνεισφέρουν χωρίς να είναι διακριτή η προσφορά τους.

3) όσοι φορείς ή επιχειρηματίες ή σύλλογοι κτλ. επιθυμούν να προσφέρουν τα χρήματα που θα μαζέψουν και προορίζονται για την αποκατάσταση της υγείας του Βασίλη, θα μπορούν να τα δίνουν σε οποιοδήποτε μέλος της επιτροπής και θα παίρνουν μια απόδειξη με το ποσό.

4) για τα υπόλοιπα χωριά της Θάσου έχουμε εξουσιοδοτήσει τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους για να συγκεντρώσουν τα χρήματα. Επίσης όσοι σύλλογοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν κατά τον ίδιο τρόπο.

5) για τον υπόλοιπο νομό Καβάλας υπεύθυνοι για να συγκεντρώσουν χρήματα είναι τα μέλη της επιτροπής κκ. Τσαπανίδης Τάσος και Κεσαπίδης Σωκράτης. Παρακαλούμε να απευθυνθείτε σε αυτούς.

Τα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής

Τα μέλη της επιτροπής και τα τηλέφωνα τους είναι:
Βερζαμάνης Κωστας 6977990846
Διακουμής Παναγιώτης 6946344759
Χατζηπαναγιώτου Σωτήρης 6974358862
Κοντογεωργιου Κώστας 6947906245
Κουτσομανής Γεώργιος 6973388348
Μπετούνικος Ματθαιος 6974879189
Μακέδος Μεταξάς 6983116623
Σαλταρής Παναγιώτης 6947421842
Τσαπανίδης Τάσος 6976435039
Κεσαπίδης Σωκράτης 6944445816
Η κατάσταση επιδέχεται λεπτούς χειρισμούς, οι προσπάθειες όλων σας είναι πέραν του δέοντος συγκινητικές. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση προς ένα παλικάρι 27 ετών που με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα».

Ανακοινώσεις συμπαράστασης

Στο πλευρό του Β. Τζίνη στέκονται με ανακοινώσεις τους οι ομάδες του νησιού! Η Δόξα Θεολόγου αναφέρει ότι «η διοίκηση, το τεχνικό τημ κα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας εύχονται στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων  Βασίλειο Τζίνη περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής του». Ο Κεραυνός Καλλιράχης τονίζει ότι «το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και όλο το αθλητικό τμήμα του ΑΜΣ «Κεραυνός Καλλιράχης» συμπαραστέκονται στην ποδοσφαιρική οικογένεια της «Αναγέννησης» Λιμεναρίων σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή της Τζίνη Βασίλειο, στον όποιο εύχεται εκ βάθους καρδίας, καλή επιτυχία σε όλες τις ιατρικές του εξετάσεις, με την ευχή και την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής και πως γρήγορα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους». Από τη μεριά του ο Φάρος Μαριών επισημαίνει ότι «η ομάδα μας θα ήθελε να δηλώσει την συμπαράσταση της στον Βασίλη Τζίνη και γραπτώς αλλά και έμπρακτα. Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα όπου θα περάσει από όλα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του χωριού μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό! Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε! Ευχόμαστε να επιστρέψει ο Βασίλης γρήγορα στο σπίτι του γερός και δυνατός»!