AO Καβάλα: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη»

Ανοιχτή επιστολή της διοίκησης προς τους φιλάθλους της ομάδας και έκκληση για βοήθεια με την αγορά εισιτηρίων και λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς καθώς και συμμετοχής στον χορό του συλλόγου

Ανοιχτή επιστολή προς τους φιλάθλους της Καβάλας απέστειλε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, στην οποία αφού ευχαριστεί τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και τους λίγους πιστούς φιλάθλους για την στήριξη τους, επισημαίνει ότι επειδή οι οικονομικές αντοχές της δεν υπάρχουν πια, χρειάζεται την περαιτέρω βοήθεια όλων, μέσα από την αγορά εισιτηρίων σε κάθε αγώνα, την συμμετοχή στον χορό του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες αλλά και συμμετοχή στην λαχειοφόρο αγορά που ήδη «τρέχει» όλο αυτό το διάστημα. Στην ίδια επιστολή τονίζεται ότι η ομάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της και ότι ο στόχος της (παρά τις τεράστιες δυσκολίες) είναι η 1η θέση στον όμιλο.

«Με 40 και 50 εισιτήρια δεν μπορούμε να πάμε πουθενά»

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Καβαλιώτισσα, Καβαλιώτη, θα θέλαμε μέσω αυτού του μηνύματος να ευαισθητοποιήσουμε όλους εσάς για να στηρίξετε το καραβάκι μας στην δύσκολη αυτή συγκυρία  στην οποία παλεύουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης παρά τις μικρές μας δυνάμεις και την απουσία χρηματοδότη. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας αλλά και στις λίγες εκατοντάδες φιλάθλων που μας στηρίζουν. Ποτέ δεν τάξαμε πολλά, παρά μόνο με σεμνότητα υποσχεθήκαμε να παλέψουμε όσο μπορούμε και έτσι πορευόμαστε ως η μοναδική-ύστατη λύση για να μπορέσει ο ΑΟΚ να ξαναβρεί τον δρόμο του. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω και σε όλα τα προβλήματα που συναντήσαμε, θωρακίσαμε & βάλαμε πάνω απ’ όλα μόνο την ομάδα, χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος και τις απώλειες.

Σήμερα, όλα τα έξοδα της ομάδας μας είναι πληρωμένα και για τον μήνα Ιανουάριο, ενώ αν μη τι άλλο ο Α.Ο.Κ. λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, έχοντας υγεία σε όλους τους τομείς και ένα πολύ καλό και ταλαντούχο δυναμικό που συμπεριλαμβάνει και 12 Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές. Όμως, με 40 και 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, δεν μπορούμε να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη για να αντέξουμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να παλεύουμε. Χρειαζόμαστε την ηθική & οικονομική στήριξη περισσοτέρων φιλάθλων.

Γι’ αυτό και ζητάμε αυτό το λίγο που μπορεί ο καθένας μέσω :
– της αγοράς ενός απλού εισιτηρίου ακόμα κι αν είναι κάτοχος διαρκείας
– της αγοράς λαχνών οικονομικής ενίσχυσης που θα πωλούνται  και στον κυριακάτικο αγώνα
– της παρουσίας σας στον χορό της ομάδας στις 17 Φεβρουαρίου (ημέρα Σάββατο – αίθουσα Μιχάλης στο Περιγιάλι).
Ελάτε ξανά κοντά στην ομάδα! Μόνο όλοι μαζί θα κάνουμε την ομάδα μεγάλη»!