Παναγιώτης Αρσονιάδης: Αποχωρεί από Ελπίδες και Ηρακλή

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων σύμφωνα με δηλώσεις του στη «KavalaPost». Βρίσκεται σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για τις Ελπίδες. Την Τετάρτη ΓΣ στον Ηρακλή Καβάλας

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τις Ελπίδες Καβάλας, την Καβάλα ’86 αλλά και τον Ηρακλή Καβάλας έκανε γνωστή με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο Fb ο Παναγιώτης Αρσονιάδης, ο οποίος επισημαίνει ότι ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την διάδοχη κατάσταση στους συλλόγους στους οποίους συμμετείχε ενεργά. Συγκεκριμένα από 2008 στις Ελπίδες, από πέρσι στην Καβάλα ’86 και εδώ και λίγους μήνες στον Ηρακλή Καβάλας. Στην ανάρτηση του αναφέρονται τα εξής: «Οι αθλητές και οι κηδεμόνες τους, οι προπονητές και οι παράγοντες, πρέπει να έχουν μοναδικό στόχο και σκοπό τη συμμετοχή!!! Με αυτή την φράση που αποτελεί το δικό μου ”Ευαγγέλιο” στην ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, θέλω να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τα διοικητικά των Ελπίδων Καβάλας, του Ηρακλή Καβάλας και της Καβάλας 86. Οι διεργασίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στους συλλόγους έχει αρχίσει και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και εύχομαι ειλικρινά σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στον αθλητισμό από οποιαδήποτε θέση, καλή συνέχεια στην υπέροχη αυτή διαδρομή».

Σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για τις Ελπίδες

Σε δήλωση του στο «KavalaPost» για τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, τόνισε ότι «καθαρά επαγγελματικοί λόγοι με οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση και τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε πλέον χρόνος για να ασχοληθώ και με την εργασία μου και με τις ομάδες, οπότε και πήρα αυτή την πολύ δύσκολη, για εμένα, απόφαση! Επιπλέον σε ότι αφορά τον Ηρακλή Καβάλας, έχει ενεργοποιηθεί μια ομάδα ανθρώπων που είχαν ασχοληθεί μ’ αυτόν και στο παρελθόν, που θέλει να εμπλακεί και πάλι με την λειτουργία του»! Αναφορικά με την διάδοχη κατάσταση στις Ελπίδες και την Καβάλα ’86, ο κ. Αρσονιάδης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν ενδιαφερθεί να τις αναλάβουν, όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους παρά μόνο να τονίσει ότι «πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»!

Εκλογές την Τετάρτη 14/2 στον Ηρακλή Καβάλας

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις στον Ηρακλή Καβάλας «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, απ’ την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την ομάδα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στο Βερούλειο στάδιο και υπεύθυνος επικοινωνίας για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο έχει οριστεί ο Γιώργος Κατσίκας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Με το παρόν δελτίου τύπου ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη του ΓΑΣ Ηρακλή Ποταμουδίων Καβάλας, ότι την Τετάρτη 14/2/2018 και ώρα 18.00 στα γραφεία του συλλόγου στο Βερούλειο, θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου. Υπεύθυνος επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία ορίστηκε ο κος Κατσίκας Γεώργιος με τηλέφωνο 6976558441».